- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Sen zaten ajan mubarek hep sayfada.Bencede bir süredir takip ediyordum sizi gerçekten seninle onun emeği çok bu sayfada

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen zaten ajan mubarek hep sayfada.Bencede bir süredir takip ediyordum sizi gerçekten seninle onun emeği çok bu sayfada
Sagol cnm etiketlemeyi hep unutuyorum kusura bakmayın alışacağımAfiyet olsun canim ❤
Sorun olmaz canim bu hafta haftaya kaptanlari etiketlersinSagol cnm etiketlemeyi hep unutuyorum kusura bakmayın alışacağım![]()
Yaaa çok ayıp nereye haber götürecem kiSen zaten ajan mubarek hep sayfada.![]()
Düzenledim cnm zaten hemenSorun olmaz canim bu hafta haftaya kaptanlari etiketlersin![]()
Kız ne haberi. Uzun süre sessiz sessiz gelip okudun diye öyle yazdım Canım kimseye haber falan götüreceksin diye değil.Yaaa çok ayıp nereye haber götürecem kiben öyle hemen yazamıyorum ille biraz gözlem yapmam gerekli
![]()
Her hafta guncelleniyorZipzip- kaptanım bu sayfanın adını otomatiğe aldın herhalde güncelleniyor habire.
Sabahtan beri yazacağım vaktim olmadı. Hiç gerek yok canım. Yazma benim adımı..çok teşekkürler ince düşüncen için.
![]()
Hemen aşağıda tatlımAfiyet olsun.Resim rica edebilir miyim?
Benimde yürümeye hiç vaktim olmadı temizlik yapmaktan 12.500 adimdayimCordelia
@60kiloyum
@fesang
Kahve __Kokusu
30 yaparız dedik ama zorlamamaya karar verdim
Belki 2000 adim daha atarim
Eki Görüntüle 2981917
Bence böyle güzelZipzip- kaptanım bu sayfanın adını otomatiğe aldın herhalde güncelleniyor habire.
Sabahtan beri yazacağım vaktim olmadı. Hiç gerek yok canım. Yazma benim adımı..çok teşekkürler ince düşüncen için.
![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkürler tatlım. Güzel olan sayfanın adı değil kendisi.Bence böyle güzel![]()
2.921Benimde yürümeye hiç vaktim olmadı temizlik yapmaktan 12.500 adimdayim
Süper adım atmışsın canım daha ne olsunBenimde yürümeye hiç vaktim olmadı temizlik yapmaktan 12.500 adimdayim