Bak seenn al sana dedikodu soyle hele kimi görmek istiyorsun aramızda bana guvenBir tane de yok benim yakınım daçok gormek istediklerim var
İyi geceler canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak seenn al sana dedikodu soyle hele kimi görmek istiyorsun aramızda bana guvenBir tane de yok benim yakınım daçok gormek istediklerim var
İyi geceler canım
Tamam tamam gece kuşuyum
Bu tatlı cadimi görmek istiyorum dünya gözüyleBak seenn al sana dedikodu soyle hele kimi görmek istiyorsun aramızda bana guven![]()
Bdv gezinirken görmüştüm anlat hele kimdir kimlerdendir
Canımın içi olur kendileriBdv gezinirken görmüştüm anlat hele kimdir kimlerdendir![]()
Şu topigi ne yaa hiç denk gelmedimCanımın içi olur kendileri
burada ilk onun su topigine yorum yapmıştım .
ilk zamanlar gıcık olmuştum çok havalı gelmişti cul takılıyor du.
sonra aşık oldum![]()
Su içmek için topik açmış ti canım günlük belli miktarda su içiyordukŞu topigi ne yaa hiç denk gelmedim
Valla süpermiş değişik bir topik mişSu içmek için topik açmış ti canım günlük belli miktarda su içiyorduk
Su içmek çok önemli aslında özellikle diyette .ben kaptan olduğum hafta suya yüklendim 1 kilo verdim ,diğer türlü içmiyorum 2oo 300 gram anca veriyorumValla süpermiş değişik bir topik miş![]()
Eeee sen kimi istersin yanında birazda sen anlat bakalımValla süpermiş değişik bir topik miş![]()
Günde 3 lt su içiyorum canımSu içmek çok önemli aslında özellikle diyette .ben kaptan olduğum hafta suya yüklendim 1 kilo verdim ,diğer türlü içmiyorum 2oo 300 gram anca veriyorum
Aslında herkesin yüzünü görmeyi çok isterim maalesef sanal alem olunca kimseye güven olmuyor.ya resmimi caldiysa yada bir siteye yuklerse vs diye ama öyle şu kişi diye hiç düşünmedimEeee sen kimi istersin yanında birazda sen anlat bakalım![]()
Şöyle yapabilirsin kendi fotonu profil resmi yap bir kaç dakika mesala şuan yapabilirizAslında herkesin yüzünü görmeyi çok isterim maalesef sanal alem olunca kimseye güven olmuyor.ya resmimi caldiysa yada bir siteye yuklerse vs diye ama öyle şu kişi diye hiç düşünmedim
Allah'ım yaa hani eskiden camı aç derdik ya valla aklıma o geldiŞöyle yapabilirsin kendi fotonu profil resmi yap bir kaç dakika mesala şuan yapabiliriz![]()
Aynen yapak mıAllah'ım yaa hani eskiden camı aç derdik ya valla aklıma o geldi