Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

aminnnnn hem de kocaman aminnnn:dua:
ne olsun mefkuşum koca oğlan ateşlendi, hastalandı spor çıkışı iyice kurumayı beklemeden soğuğu yiyince olmuş, gece bir ölçtüm 39.5 olmuş, evde ateş düşürücü yoktu babası nöbetçi eczane bulup aldı geldi ama hiç dermanı yoktu , ılık duş ilaç v.s iyi geldi düşmeye başladı ama 3 gündür kötüydü halsiz iştahsız burun tıkalı v.s. inşallah bu gün daha iyi olur şimdi uyuyor :) insanın evladı hasta oldu mu yaşı 1 de olsa 20 de olsa geceleri rahat uyunmuyormuş yaavff:KK45:
Anne olunca Çocuğun küçüğü büyüğü olmuyor tabi cnm
Cok gecmis olsun, nasil daha iyimi
maalesef pozitifim. 🙁🙁🙁
Cok gecmis olsun cnm insallah hafif atlatirsiniz
Bikac gündür bel agrisiyla ugrasiyom cnm, belim tutulmustu
Burayada gelesim gelmedi 😐
Bugün agri kesici alip öyle işe gittim

Kizlar yedigimiz saatin acayip etkisi var kilo vermede kesinlikle bugun sinirlarimi cok aştim ulkerin cikolatalari var ya uzun hem de baya enli aşagiya ekledim
Bundan yedim hepsini yedim yani 😳
Sonra eti gongun paketinj bitirdim😳
Sonra 2 kurabiye yedim😳
Ama bu saydiklarimi gunduz vakti yedim
Aksamda abartmadim
Ve sonuc 100 gram vermisim daha sabaha var belki sabah daha da eksi cikicam bilmiyorum. Eger kilo korumaya gectiyseniz abartmadan gunduz istediginizi yiyip aksam hafif atlatirsaniz kilo alimi olmuyor hatta veriyorsunuz. Benim fazladan 500 gram fazlam var onu da cumaya vermeyi dusunuyorum

Eklentiler

• Screenshot_20220105-055918_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20220105-055918_Samsung Internet.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
Gunaydin hepinize bu arada birde esime isinamiyordum...
Konusmayi denedik ama ben hala cok sinirliydim yine sonuc alamadik
Cocuklarin yaninda cok iyiyiz hatta aksam yemege ciktik ama basbasa hic oturamadik cocuklarin pesindeydik hep
Ama uzin surmez barisiriz... cok pisman ozur diledi ama benim icim isinmiyor. Bakalim gunler neler getirecek...

Hepinize coook guzel bir carsamba diliyorum
60kiloyum 60kiloyum canim senin yazdiklarini okudum trkrar tekrar okuyacagim cok sagol arkadasim

Zipzip- Zipzip- hala nasil yapacagimi yazmadin canim gozunden kacti sanirim
Günaydın canim dun yazdim ama gormedin sanirim

Tekrar yazayım chromeden giriyorsan sag üst köşede uc nokta var ona tikla
Ana ekrana ekle yazıyor ona tikladiginda ana sayfada kadinlar kulübü telefonuna yukleniyor uygulama gibi

Back
X