- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
çalışkan şirine cordelia dan ilham alıpkalkıp gürültü yapmadan çamaşır makinesini çalıştırıp bulaşık makinesinde ki yıkananları yerleştireyim bari

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çalışkan şirine cordelia dan ilham alıpkalkıp gürültü yapmadan çamaşır makinesini çalıştırıp bulaşık makinesinde ki yıkananları yerleştireyim bari
76 kiloda öyle aşırı bir kilo değilki sen verdikçe şaşırmışlar yaniZayıf görmeye alışık degiller hep şişman gördüler![]()
Olurmu hiç hocam dertleşiyoruz ne güzelYine iyiyiz efkarlandirmayim şimdi seni.![]()
Hayırdır bşimi oldu yoksaAnnemi bugün arayacagim nasıl oldukları bilmiyorum düm iyi degildi oksürüyordu telefonla konışurken![]()
Cordelia
Chazmı kullanıyor annen,rahmetli annemde kullanırdıİşitme Cihazla telefonla car cur konuştum annemle hatta bagirarak konuşuyoruz
Mesaj pek yazamıyo
Arıyorum zor anlaşıyoruz
Yüz yüze daha iyiyim
@Elhan
GüüünaydııınPiyadelik zor iş kuzum ya...bir at bulsaydin koşa koşa gelirdin![]()
Günaydın canımın içiGünaydın abla ❤❤
Yok abla ben iki kulak işitme cihaz kullanıyorum76 kiloda öyle aşırı bir kilo değilki sen verdikçe şaşırmışlar yani
Olurmu hiç hocam dertleşiyoruz ne güzel
Hayırdır bşimi oldu yoksa
Chazmı kullanıyor annen,rahmetli annemde kullanırdı
Menun de sporun da harika canim@Zipzip-Cordelia @60kiloyum
Kahvaltı 09.00
1 d tam buğday
1 h yumurta
Yarım dilim süzme peynir
Yarım dilim kaşar
6 zeytin
Bolca dereotu maydanoz marul
1 çk bal
Öğle 14.00
3 köfte büyüklüğünde etli yeşil salata
1 d tambuğday
Ara 17.00
1 küçük portakal
4 kaşık yoğurt
Akşam 20.00
İnce 1 d tambuğday
4 kaşık kabak yemeği
3 köfte büyüklüğünde et
1 tabak salata
Su 3,75 lt
Spor
Pilates 24 dk 192 p
Yürüyüş 40 dk 200 p
Squat 10x3 300 p
Bölgesel 7 dk. 70 p
Plank 1 dk 60 p
Adım 8056![]()
Günaydın hayatımGünaydın tatlım.![]()
Hatırladım şimdi senin eski nickte okumuştum sanki yanlış bilmiyorsam epey oldu zaten.Yok abla ben iki kulak işitme cihaz kullanıyorum
Annem normal duyuyor
Annem korona geçirdi
Evet abla ben diyetimi 65 le kapatıcam boy var yeter bence![]()
GünaydınGunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik![]()
Boy 1,65Hatırladım şimdi senin eski nickte okumuştum sanki yanlış bilmiyorsam epey oldu zaten.
Çok geçmişler olsun nasıl annen şimdi umarım hafif atlatıyordur .
Bıyun uzunsa ne güzel 65 filand çok iyi bir kilo.
Çok geçmişler olsun bu sene çocukların çoğu hep hasta oldular tam düzeldi derken gene başlıyor maalesef.Gunaydin herkese
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik![]()
Sagol canim ,18 aylik canim .Günaydın
Geçmiş olsun canım kaç yaşında kızın
Bende 1.61 kısaldım birazcık yaş aldıkça boyda gidiyor biraz.Boy 1,657 kilo vermem gerek
Aynen abla tamda boyleyiz.Çok geçmişler olsun bu sene çocukların çoğu hep hasta oldular tam düzeldi derken gene başlıyor maalesef.
158 im yandik o zaman 154 e inerimBende 1.61 kısaldım birazcık yaş aldıkça boyda gidiyor biraz.
Teşekkür ederimMenun de sporun da harika canim
Çok küçükmüş kuzum yaaSagol canim ,18 aylik canim .