Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menu
Sabah
1 kahve
1 yesilcay

Ogle(13:30)
2 servis kasigi yesil mercimek yemegi

Aksam(17:00)
1 kepce yesilmercimek
1dlm ekmekle biraz peynir

Su:1.5lt Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @MaYa_MiLa
Afiyet olsun canim ❤
Gunaydin kizlar. Hayirli saglikli sabahlar:21::21::21::21:
Günaydın canim ❤
Günaydın canımın içi🥰
❤❤
Gunaydin herkese :KK68:
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik :KK43:
Günaydın canim cook gecmis olsun :(

Günaydın bitanem ❤️ Lozan boşuna imzalanmamıs di mi :super:Belesten KPSS hazırlık yapıyorsun yerinde olsam bu bilgileri heba etmezdim pastelim. :KK60:
Yok canım ben bu saatten sonra sınavdı işti uğraşamam artık. Şu çocukları liseye koyayım , yağlıboya resim ve bahçe işleriyle uğraşacaaam😂Tekayüt olmak istiyorum artık😁

Yok canım ben bu saatten sonra sınavdı işti uğraşamam artık. Şu çocukları liseye koyayım , yağlıboya resim ve bahçe işleriyle uğraşacaaam😂Tekayüt olmak istiyorum artık😁
Peyzaj mühendisi olursun işte. Hem hobi hem para kazanırsın. Çocuklar gitsin liseye. :KK69:

Gunaydin herkese :KK68:
Kizin atesi cikti gece uyansin doktora goturecegim . Bende kotuyum heryerim agriyor , gece titreme geldi babasina gitmiyor adam kucaginda saga sola gide gele uyuttu sonrada ise gitti yazik :KK43:
Geçmiş olsun bitanem ikinize de :dua: Of of anne hastalanınca kötü oluyor.

Gecmis olsun abla duymaman iyi olmus :))

Oyle olur muyuz bir gun 🤭🤭
Valla canım sen de ben de biliyoruz imkansız değil ama zor be . Ben 60 squatla yürüyemez oldum:KK70:
Ama bu sefer sporla biraz şekil almayı kafaya koydum. Sadece dondurma gibi erimek değil de sıkılaşıp şekil almak istiyorum. :KK51:

Back
X