Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Lara bir uçta biz bir uçta...Trafik yoğun olmazsa 20 dakikada gidiyorum. Kim var oradaCanım zamana bırak, kendini şartlama ısınamadım diye. Her şey düzelecek unutacaksın son birkaç günü
Herkeşler soruluyor fesang kim ki o sorulmuyor
Ayyy çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Antalya'nın neresindensin canım Lara'ya yakın mısın?
Oh be beni de sordu :)) valla tam toparlayamadim ama mecbur geliyorum okula artık rapor alamam
aa yazın Konyaaltına gelmiştik. öğretmen evinde kalmıştık güzeldi bayaCanım Lara bir uçta biz bir uçta...Trafik yoğun olmazsa 20 dakikada gidiyorum. Kim var oradaBen Konyaaltı' ndayim .
Yazın bi Konyaaltı’na gelelimCanım Lara bir uçta biz bir uçta...Trafik yoğun olmazsa 20 dakikada gidiyorum. Kim var oradaBen Konyaaltı' ndayim .
Teşekkürler canım.Bugün biraz çalkantılı başladım güne canım bagirsaklar midem tam düzelmedi içimde hala bir volkanik dağ var piko çekilse patlayacak sen nasılsın![]()
Afiyet olsun canim ❤merhabalar hanımlar
4 ocak menü
kahvaltı
1 yum omlet zeyt peyn domt
1 dlm tbe
öğle
2 yk 1 porsiyon meyveli fındıklı sütlü yulaf
akşam
1 kepçe şehriye çorbası
5 yk zeyt. pırasa
su 1,5 lt
spor 6160 adım
Zipzip-
Cordelia
Eki Görüntüle 2982129
Ablam Lara'da oturuyor canım ben de her yaz gidiyorumCanım Lara bir uçta biz bir uçta...Trafik yoğun olmazsa 20 dakikada gidiyorum. Kim var oradaBen Konyaaltı' ndayim .
Telefonda ne yazdıysa o rakam bende şaşırdım çünkü epey tepindim gene740 kalori mi
Afiyet olsun canım![]()
Bende şimdi izleyemiyorum. Üniversitedeyken izlerdim çokÇok eskiden hepsini izledim izleyip izlemedigim hatırlamıyorum
Ama ilk anime dizim itazura na kiss![]()
Bunun normal kore dizisini de izledim tayland dizisi de Türkiyede yapmıyolar tutmaz diyeBende şimdi izleyemiyorum. Üniversitedeyken izlerdim çokaaa ben onun dizisini izledim. İlk kore dizimdi. Favorilerimdendir
Günaydınlaar :)Gunaydin![]()
Oh çok iyi iki ablani da ziyaret edersin artikAblam Lara'da oturuyor canım ben de her yaz gidiyorum
Tithiss hanım hoş geldinGünaydınlaar :)
HosgeldinizGünaydınlaar :)
Yani yaniYazın bi Konyaaltı’na gelelim![]()
Çok uzak gıııYani yani![]()