- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
O an sayfada gördüm selam verdim canım benim.Efendim güzellikyeni gördüm etiketi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O an sayfada gördüm selam verdim canım benim.Efendim güzellikyeni gördüm etiketi
Göster ama elletme gibi olduÇok uzak gııı
Anca Denizli’ye anneme gidersem ordan da Burdur’a geçersem belki![]()
Aslında orda babamın halası ve kuzenleri, eşimin de kuzeni var . Ama çok sıcak be gülüm orda yaşanmazGöster ama elletme gibi oldu![]()
Günaydın
Benim ev çok yakın işte oraya gelince haber et...aa yazın Konyaaltına gelmiştik. öğretmen evinde kalmıştık güzeldi baya![]()
Şu sayfaya bakanları nasıl görüyorsunuzO an sayfada gördüm selam verdim canım benim.![]()
Tabi canım şu an Antalya'nin yerli nüfusu zombilerden oluşuyor.Aslında orda babamın halası ve kuzenleri, eşimin de kuzeni var . Ama çok sıcak be gülüm orda yaşanmaz![]()
Ne güzel olur yaaaaOh çok iyi iki ablani da ziyaret edersin artik![]()
Günaydın canımın içi
Günaydın kaptanim
Aynen öyle. Biz burda yazın bile kışlıkların bi kısmını kaldırmıyoruzTabi canım şu an Antalya'nin yerli nüfusu zombilerden oluşuyor.![]()
Sagol kaptancim. Bugunun daha iyi gecmesi icin elimden geleni yapacagim.Afiyet olsun kizlar ❤❤
![]()
ah ne güzel olur. ama gerçekten çok sıcak değil mi orası özellikle tesettürlü olunca ben çok bunalmıştım 3-4 gündeBenim ev çok yakın işte oraya gelince haber et...![]()
3205 :)
7403205 :)
Günaydın
10 dk yürüdüm 1500 adım attım3205 :)
Hoşbuldummm :)Hosgeldiniz![]()