- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Gunes var ama burasida cok soguk bugun10 dk yürüdüm 1500 adım attımsoğuk ya dişarda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunes var ama burasida cok soguk bugun10 dk yürüdüm 1500 adım attımsoğuk ya dişarda
ahahah mitolojik bir isim diyelimTithiss hanım hoş geldinNerden bulursunuz bu isimleri
![]()
Yaaaa bende seni görmek istiyorum yakından
Hoşgeldinizahahah mitolojik bir isim diyelim
HoşgeldinYaaaa bende seni görmek istiyorum yakından![]()
Olur tabii ki, başlığı gördüm geldim. Sağlıklı yaşam ve spor söz konusu sanırım :))Tanisalim mi![]()
![]()
menün çok güzeldi bu arada yazayım dedim158 im yandik o zaman 154 e inerimyas 36 olacak
Aynen oyle ilk sayfada kurallarımiz ve formumuz var katilmak isterseniz kurallari okuyarak formu doldurabilir misinOlur tabii ki, başlığı gördüm geldim. Sağlıklı yaşam ve spor söz konusu sanırım :))
Günaydın canim ❤Herkese kocaman günaydın günümüz güzel geçsin bol yağ yakmalı geçsin![]()
Hosbuldum canım da bu aralar diyet topigine uzağımHoşgeldin![]()
Günaydın canımGünaydın canim ❤
Hosgeldin nur bende diyete uzagim.geneldeHosbuldum canım da bu aralar diyet topigine uzağım
Diyete ara verdim
Hem uzak hem kurucu helal olsun ne diyeyimHosgeldin nur bende diyete uzagim.genelde![]()
Yaa sorma üstüme kaldi takim kaptanligi sonra buraya geldik isteHem uzak hem kurucu helal olsun ne diyeyim![]()
Bir çok kişiyi zayiflattin belki bu vesileyle güzel iş ya ama ağır sorumluluk gerektiriyor sanırım.Yaa sorma üstüme kaldi takim kaptanligi sonra buraya geldik iste![]()