Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şiömdi geldim eve yoruldum,market fiatları gene uçuk ne olacak böyle..
Bugün toplam 6302 adım olmuş bana yeter sırtım belim ağrıyor sonra ..
Öğleye kadar çok güzel adım sayısı canım :super:
İyileştirmeye gidilecek umudunu iyice yitirdim fiyatlar bağımsızlığını ilan etti. Biat etmek de en kötüsü:işsiz:

Eklentiler

• 20220105_125159.webp
    20220105_125159.webp
    125,6 KB · Görüntüleme: 27
1107 :KK43:toprağı kazın beni gömün :KK14:
Deme öyle deme normalde gün içnde bu kadar olmuyor benim leslie ye başlayınca iyi oldu hocam .
Bende yeni kahvaltı yaptım buçukta spora basliyacagim sonra eve çeki düzen vericem sonra pilav ocağa koyucam sonra pazara gidicem sonra yemek, çay ve kapanış (yazarken hepsi gözümün önüne geldi yoruldum🤭)
Kahvaltıya geç kalmışsın yemek var pazar işi var eve gel çay hazırla filan gün bitti zaten
Bu sefer alamadığımız için zayiflayacaz:KK14:
Bime gittim bir kaşar peyniri 60 lira olmuş,cuma günü kızçen kocası ve torun geliyor alışveriş yapmak lazım.
Ksada dumur oldum resmen,ekonomi bitmiş yerlerde artık yazık bize ..
Öğleye kadar çok güzel adım sayısı canım :super:
İyileştirmeye gidilecek umudunu iyice yitirdim fiyatlar bağımsızlığını ilan etti. Biat etmek de en kötüsü:işsiz:
Bundan sonrası olmaz hocam fazla geliyor bana bide evde olunca harekette olmuyor hiç.
Sorma fiatlar uçmuş,başka bir markette patlıcan 22 liraydı saydım saydım gene saydım ..:eek:
Biata gelirsek hocam ç,zgimden çıkarım burada,akıl var mantık var değilmi bunu kullanalım yeter.
Küm bu paşa oğlunmu yoksa.

Aslında orda babamın halası ve kuzenleri, eşimin de kuzeni var . Ama çok sıcak be gülüm orda yaşanmaz 😂
aynen canım benim de pek sıcakla aram yok. deniz şehirlerindeki nem çok bunaltıyor bir de 😰😰😰 hele antalya adana yapış yapıştır :KK14::KK51:

Deme öyle deme normalde gün içnde bu kadar olmuyor benim leslie ye başlayınca iyi oldu hocam .

Kahvaltıya geç kalmışsın yemek var pazar işi var eve gel çay hazırla filan gün bitti zaten

Bime gittim bir kaşar peyniri 60 lira olmuş,cuma günü kızçen kocası ve torun geliyor alışveriş yapmak lazım.
Ksada dumur oldum resmen,ekonomi bitmiş yerlerde artık yazık bize ..

Bundan sonrası olmaz hocam fazla geliyor bana bide evde olunca harekette olmuyor hiç.
Sorma fiatlar uçmuş,başka bir markette patlıcan 22 liraydı saydım saydım gene saydım ..:eek:
Biata gelirsek hocam ç,zgimden çıkarım burada,akıl var mantık var değilmi bunu kullanalım yeter.

Küm bu paşa oğlunmu yoksa.
Akıl , mantık devre dışı. Allah dar gelirlinin yardımcısı olsun canım. :KK14:

Back
X