Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zıpzıpcım ben sanırım dünkü menüyü yazmadım hemen iki günlük yazayım

4 Ocak

Sabah 11.00

Tam buğday ekmeğine sandviç
Çay

Akşam 15.00

Küçük kıymalı pide
Yoğurt

5 Ocak

Sabah 10.00

2.5 wasa
Peynir domates acı biber çay

Akşam 15.00

Okuldan çok geç çıktım dışardan söyledik
Bir et dürüm portakal suyu

Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-05-19-37-47-801_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-01-05-19-37-47-801_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 20
Zıpzıpcım ben sanırım dünkü menüyü yazmadım hemen iki günlük yazayım

4 Ocak

Sabah 11.00

Tam buğday ekmeğine sandviç
Çay

Akşam 15.00

Küçük kıymalı pide
Yoğurt

5 Ocak

Sabah 10.00

2.5 wasa
Peynir domates acı biber çay

Akşam 15.00

Okuldan çok geç çıktım dışardan söyledik
Bir et dürüm portakal suyu

Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee
Afiyet olsun canim ❤

Efsane. ♥️
valla bugün hiç keyfim yoktu. şu saate kadar 8.000 i zor topladım. hatta dedim herhalde bugün ilk defa spor eksik olacak, ama şükür zorla da olsa tamamladım. diş hala zonkluyor zira :KK51: Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eki Görüntüle 2981998
Bu alıntı nasıl oldu bilmiyorum. ♥️
Kolay gelsin canim
♥️🌹
ben yokken temizlemissin mis gibi kokmus 😂😂 eline saglik
♥️🌹

Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile. ♥️🌹♥️🌹♥️🌹 Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.

Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben. ♥️🌹♥️🌹
Ay kötü bisey mi oldu bi gerginlik mi var

merhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım :KK12:
Canim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlar :işsiz:İnsallah çabucak toparlanirsin canım. :dua:

Yok hayatım ama bu sefer de gemide isyan çıkıyo:işsiz:

Takılıyorum hayatım 😂

Valla çocukları beklerken okulun çevresini turlamaya başladım. Sana yetişirim ümidiyle. Ama içtiğim sular tırmalıyor şu an . Bir köşede dua ediyorum şu an, eve yetişmek için.
İsyan edenlerin önüne bir tencere bol soslu makarnayı koy. :KK51:Ozellikle kaptan yardımcısının. :KK62:

Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile. ♥️🌹♥️🌹♥️🌹 Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. askrhpozitif askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.

Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben. ♥️🌹♥️🌹
Hayatı boyunca kaostan beslenenler insanlar için üzülmeye ve fazla onemsemeye değmez canım boşver 😜

Back
X