- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.032
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun ablacim.❤5 Ocak
10.00 Meyve parcacikli Yulaf lapası
12.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir elma
17.00 Tavuklu salata
20.00 Bir greyfurt
Bitki çayları, iki litre su
Zipzip-
Ankee
Cordelia
Eki Görüntüle 2982437
Asidan sonra sorun yasamaman superCanim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarİnsallah çabucak toparlanirsin canım.
![]()
Annen için şifa,kardeşin ve senin için kolaylık diliyorum iyi çalışmalar canımHastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
Afiyet olsun canim. Cok guzel olmus
Seninki daha süpermiş tatlım.Asidan sonra sorun yasamaman superher bunye farkli canim.
Ben de kotona oldum bu sene tat koku gitmese normal ayakta gecti, ki asim filan da yok.
Teşekkür ederim bitanemAfiyet olsun ablacim.❤
Sağol canım benim sanada şifa olsunCanim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarİnsallah çabucak toparlanirsin canım.
![]()
Sağol canım benim adımları tamamladımSifa olsun tatlım.1.000adim kalmış. Benim de aynı.
![]()
Şifa olsun ablacımCanim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarİnsallah çabucak toparlanirsin canım.
![]()
Sifa olur inşallah.Canim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarİnsallah çabucak toparlanirsin canım.
![]()
Amin inşallah canımSağol canım benim sanada şifa olsun
Teşekkür ederim tatlımSifa olur inşallah.![]()
Vavv sunucu mübarek.Annen için şifa,kardeşin ve senin için kolaylık diliyorum iyi çalışmalar canım![]()
Şifa olsun inşallah saracımmerhaba kızlar herkesler nasıllar ben bugün 3.doz aşımı yaptırdım kolum biraz ağrıyor ve halsizlik var o yüzden çok yürüyemedim bugün bu saat oldu 7000 adım atmışım![]()
Sağol canım benim inşallahGecmis olsun canim. Ibsallah cok agri yasamadan atlatirsin
Teşekkür ederim canım benimŞifa olsun inşallah saracım![]()