Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bana bir iki gündür açlık ve tatlı krizi geliyor. Sürekli ara öğün yapıyorum yaaa🤦‍♀️
benim de bugün berbattı. üstelik canım sürekli çikolata istedi. regl de gecikti sanırım onun da etkisi var. migrosa girdim ama almadım. alsam tutamayacağım kendimi. cumaya yerim herhalde 🤦‍♀️

IMG_20220105_204454.webp

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Ankee Ankee

Menüm
Kahvaltı
2yunurta tavada
Bir dilim tam buğday ekmeği

Ara 10.30
1 minik Mandalina ve 1 avuç Beyaz leblebili yer fıstığı karışımı

Öğle 12.00
Salata
Tavuk bir parça
1 bardak ayran

Ara
Bir kaseye iki YK tahin iki YK pekmez 3 ceviz kaşıkla yedim 🤭🤭ah dolunay yaktın beni 😀şaka bir yana regl etkisi sanırım 😂

Akşam 17.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt

Su 3lt
Zipzip- Zipzip- 60kiloyum 60kiloyum

bugün ziyarete gittiğim yerden dönerken yolda sevimli bir kedi dolandı ayağıma. önüme geçiyor, birşeyler yapıyor. çantamda biraz kedi maması vardı onu çıkardım kenara dökücem kedinin gözler açıldı. baktım aç :KK70: verdim yedi. baktım yanına başka bir kedi daha yanaştı falan. sonra gittim :süslü:

Menüm
Kahvaltı
2yunurta tavada

Ara 10.30

Öğle 12.00
Salata
Tavuk bir parça
1 bardak ayran

Ara
Bir kaseye iki YK tahin iki YK pekmez 3 ceviz kaşıkla yedim 🤭🤭ah dolunay yaktın beni 😀şaka bir yana regl etkisi sanırım 😂

Akşam 17.30
1 kase yoğurt

Su 3lt
Mantıklı davranmişsin tahin pekmez konusunda üzülme tatlım.
Afiyet olsun. Güzel menü :super:

Menüm
Kahvaltı
2yunurta tavada

Ara 10.30

Öğle 12.00
Salata
Tavuk bir parça
1 bardak ayran

Ara

Akşam 17.30
1 kase yoğurt

Su 3lt
Afiyet olsun canim ❤

Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile. ♥️🌹♥️🌹♥️🌹 Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. @askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.

Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben. ♥️🌹♥️🌹
😳😳😳
Canim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlar :işsiz:İnsallah çabucak toparlanirsin canım. :dua:
Açı mı oldun çen :KK19:şifa olsun inlallah

Hastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
Annene acil şifalar diliyorum canım, sizlere allah kolaylık verdin🙏
Liste yapabilecek misin canim ben yapayim mi yarın sabah
Yarin öğlen 12 ye kadar bekler liste hazirlarim
Aaa bugün adım sondu yaşasın:halay:

Back
X