Kıyamam yavruya...kimse bir şey vermese aç kalacaklarAma gerçekten öyle, çıktım dışarı kapıda bana bakıyo. Acıkmış bize gelmiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam yavruya...kimse bir şey vermese aç kalacaklarAma gerçekten öyle, çıktım dışarı kapıda bana bakıyo. Acıkmış bize gelmiş![]()
benim de bugün berbattı. üstelik canım sürekli çikolata istedi. regl de gecikti sanırım onun da etkisi var. migrosa girdim ama almadım. alsam tutamayacağım kendimi. cumaya yerim herhaldeBana bir iki gündür açlık ve tatlı krizi geliyor. Sürekli ara öğün yapıyorum yaaa![]()
Ayyy valla mı çok güzelOoo yazmazmiyim abla hemen ekliyorum basliga![]()
Mantıklı davranmişsin tahin pekmez konusunda üzülme tatlım.Menüm
Kahvaltı
2yunurta tavada
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
1 minik Mandalina ve 1 avuç Beyaz leblebili yer fıstığı karışımı
Öğle 12.00
Salata
Tavuk bir parça
1 bardak ayran
Ara
Bir kaseye iki YK tahin iki YK pekmez 3 ceviz kaşıkla yedimah dolunay yaktın beni
şaka bir yana regl etkisi sanırım
Akşam 17.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 3lt
Zipzip-
60kiloyum
valla bu genelge 81 ilde uygulanmıyor mu anlamadım. hala almadılarGönder belediye yakalar gömderir![]()
Bu ne kuzum, çok az yemişin yine. Ondan vermiyon ben sana söyliyim5 Ocak
10.00 Meyve parcacikli Yulaf lapası
12.00 Sade Türk kahvesi
14.00 Bir elma
17.00 Tavuklu salata
20.00 Bir greyfurt
Bitki çayları, iki litre su
Zipzip-
Ankee
Cordelia
Eki Görüntüle 2982437
Afiyet olsun canim ❤Menüm
Kahvaltı
2yunurta tavada
Bir dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
1 minik Mandalina ve 1 avuç Beyaz leblebili yer fıstığı karışımı
Öğle 12.00
Salata
Tavuk bir parça
1 bardak ayran
Ara
Bir kaseye iki YK tahin iki YK pekmez 3 ceviz kaşıkla yedimah dolunay yaktın beni
şaka bir yana regl etkisi sanırım
Akşam 17.30
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Su 3lt
Zipzip-
60kiloyum
Aaa ne oldu canimBir beni durdursun, iki de tokat atsin![]()
Canım bu konu kaç kez konuşuldu. Ben istesem en başta da yazardin. Her zaman yazardin. Bu isim değişikliği çok iyi oldu. Herkes kalbini birkez daha ortaya koydu. Çok şükür Allah hep birkez daha boşuna üzülmeyeyim diye fırsat verdi senin aracılığın ile.Sağol tatlı güzel kalpli kaptanim. @askrhpozitif canım teşekkürler bebeğim. İnan böyle çok iyi.
Çok degerli hayvanlar, üzerinden hakaret etmeye çalışan insanlar için üzüldüm boşuna. Artık iyiyim ben.![]()
Açı mı oldun çenCanim geçmiş ve şifa olsun. Bugün ben de 3. doz aşımı oldum( biontek) Üçünü de hiç hissetmedim su falan mı veriyorlarİnsallah çabucak toparlanirsin canım.
![]()
Yeme duzenimi kuramiyorumAaa ne oldu canim
Annene acil şifalar diliyorum canım, sizlere allah kolaylık verdinHastaneden geldim. Annemin yanında kardeşim kalacak. Yeğenim bende. Sınava çalışacağız. Burayı çok okuyamıyorum. Selamlar sevgiler.
Aaa bugün adım sondu yaşasınListe yapabilecek misin canim ben yapayim mi yarın sabah
Yarin öğlen 12 ye kadar bekler liste hazirlarim
Amaaa kolum çok aciyooo
Açı mı oldun çenşifa olsun inlallah
Geçmiş olsun abla inşallah şifa olsunAmaaa kolum çok aciyooo
Cıss yapılıyken acimadiydi.
Saya bacıma benimki acımadı acımadı dedim sonra başladı ağyı![]()