Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

🥰🥰🥰🥰
aynen valla napalım. ben de 83.8 den bir haftada 85.1 e çıktım. moralim çok bozuktu. üstelik gelmeyen reglle başladım. ama napalım yavaş yavaş tekrar gidecek. girmesem daha zor olacaktı. buraya menü spor yazınca uyuluyor az çok. kaçaklar olsa da daha ayarlı oluyoruz.
Burası düzen sağlıyor😍
Peki beni beni fesangı??? :KK45:
Seni de seviyorum kabızlık ortağım:halay:

♥️Masterfit (Kilo +Adım Yarisi )(Menu yazmak zorunlu)
💙MasterFit (Kilo +Adim yarisi)(menü yazmak zorunlu)
💚Kilo yarısi (menü yazmak zorunlu )
💛Adim yarisi (menu yazmak istege bagli)

Yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum fotoğrafli olarak,tarih ve nik yazılı notla olmasına dikkat edelim 🤗🤗
Hangi takimda olmak isterseniz bildirimle birlikte bildirmeyi unutmayın...
En cok kiloyu veren Kırmızı kaptan secilecek 🤗🤗🤗

Cordelia Cordelia
Elhan Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
aypare ackerman aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum 60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@sara_28
@masal_19
@dolunaydagel
fesang fesang
@Bal0ncuk
K KarlarKralicesi
pastelfit pastelfit
@aytozuvegece
@Tutku44
@Migim
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@Aomine Daiki
@ugurbocuu
@oya17
@Zeynep_Nihal
@Sonsuz umut
@Emma3
Kaptanim rengi farketmez ama ben masterfitte kalmak istiyorum. Bir de unutmadan yazayim bu pazar burda daglik bolge var oraya gidecegiz haftaya pazara kadar evde olmayacagim. Zaten tatilden donunce 17sinde pazartesi isbasi yapiyorum, annelik izni bitti. Kalacagimiz yeri aradim baskul varmis. Gunluk menu, adim yine bildiririm. Sayenizde baya yol kat ettim, tatilde filan bozamam zaten diyetimi 😉 emeginiz cok hep soylerim ucretsiz 7-24 kilo kontrol ve motivasyon kaynagi burasi ❤️

sevgi böcükleri
t4704.gif

Dogru diyorsun tatlım benim için değişmeyecek . Yalnız takımı olumsuz etkilerim diye yalnız takilayim dedim. Vicdan yapmam diye düşündüm. :KK51:
Canim boylarimiz ayniymis. Takimda kalirsin kilonu korursun daha iyi olur. Ben ilk mezuniyetimde 65te ayrild hemen 68e cikmistik geri 🥲

Kaptanim rengi farketmez ama ben masterfitte kalmak istiyorum. Bir de unutmadan yazayim bu pazar burda daglik bolge var oraya gidecegiz haftaya pazara kadar evde olmayacagim. Zaten tatilden donunce haftaya pazartesi isbasi yapiyorum, annelik izni bitti. Kalacagimiz yeri aradim baskul varmis. Gunluk menu, adim yine bildiririm. Sayenizde baya yol kat ettim, tatilde filan bozamam zaten diyetimi 😉 emeginiz cok hep soylerim ucretsiz 7-24 kilo kontrol ve motivasyon kaynagi burasi ❤️
Deryoş kartını al oranın ...memnun kalırsan haber et ..dağlık bölgelere bayılırım. :rolleyes:

Sabah 8.30 bir dilim ekmek bir dilim peynir yeşil zeytin
9.30 türk kahvesi
11.2si bir arada nescafe
12.30 iki kepçe mercimek çorbası 1dilim tam buğday ekmek
14 yeşilçay
16 kahve
17.30 karnabahar yemeği 1 ince dilim kepekli ekmek
3lt su 30 mekik 20 spuat
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• 20220106_225612.webp
    20220106_225612.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 29
Canim boylarimiz ayniymis. Takimda kalirsin kilonu korursun daha iyi olur. Ben ilk mezuniyetimde 65te ayrild hemen 68e cikmistik geri 🥲
Takımda kalmanın avantajlari elbette çok fazla canim. Arayı kapatayım diye bir hafta ayrı kalacaktım ama arkadaşlar yani siz birakmayinca devam ederim. Aynı boydayiz ne güzelmiş:KK68:İlk mezuniyetimde 62' ydim. Korumada 59' lara kadar indim. Şimdi yine 68' ler. Üç yıl içinde tabi....

Deryoş kartını al oranın ...memnun kalırsan haber et ..dağlık bölgelere bayılırım. :rolleyes:
Yalan yok baya da uyguna bulduk. Gecen sene gidemedik kis tatiline, bu sene komsumla gidiyoruz. Onlar buldular burayi. Ilk defa kayak pistinin yaninda kalcaz. Hep fiyati daha uygundiye kayak pistinin en az 20-30km uzaginda kaliyorduk. Bir trafik oluyor sabahlari , o mesafeyi 1 saatte zor gidiyirduk. Yasli bir kadin oda kiraliyor, yemekleri de yapiyor kalanlara. Iyi denk geldi.

Back
X