Hadi yatalım dedimnoldu???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yatalım dedimnoldu???
Bu haftaya mahsus 3 gün oldu canımAaa bilmiyordum,sadece uc gun az degil mi yuruyus icinZipzip-
canım üzüldüm yaaSenin adına sevindim fulyacım. Burada olmak insanı gerçekten motive ediyor. Ben 95 civarıyım . belki hatırlarsın erken menopoz belirtileri var bende. İki aydır regl olmuyorum. Hatta ilaç kullanmadan hiç regl olmuyorum. Regl olmayınca da böyle bomba gibi geziyorum işte. Başlarsam eskisi gibi kilo verebilirmiyim bilmiyorum![]()
Ben de beceremiyirum kayagi canim. Esim ve kizim seviyir ben de senin gibi karla oyalaniyorum veya cay/kahve fasli. Bu sefer bir de bebisle ilgilenirim ek olarakKayak işini sevmem de kar tatiline bayılıyorum. Soba veya şömine olacak. Karda debeleneceğim. Sıcak çay kahve kar kokusu ohhhh misss. Keyifli bir tatil dilerim canım![]()
Kesinlikle haklisin canim. Beraber gittigimiz komsular da oyle sakin ilkmli insanlar. Hiic sevmem yuzu gulmeyen, somurtkan insaniBen de...Memnun kalma olayında muhatap olacağımız insanlar dürüst güvenilir olsun gerisi detay tabi ki...konfordan çok güler yüz samimiyet biraz da temizlik önemli benim için.
Bu neeee bu adimsa benimki nee
Cok haklisin canim. Daha onceden yaptik yine yaparizKararlılık çok önemli canım. Senin iş bitmiş. Tek ihtiyacın biraz zaman. İneriz niye inmeyelim. Üç yıl önce 82 kiloydum. XXL zor giriyordum. O zaman verdiysek şimdi de verebiliriz.
Kendimiz için atalim fazlalıkları![]()
Canim bi basla. Yavas gitsin ama gitsin. Kesinlikle katiliyorumSenin adına sevindim fulyacım. Burada olmak insanı gerçekten motive ediyor. Ben 95 civarıyım . belki hatırlarsın erken menopoz belirtileri var bende. İki aydır regl olmuyorum. Hatta ilaç kullanmadan hiç regl olmuyorum. Regl olmayınca da böyle bomba gibi geziyorum işte. Başlarsam eskisi gibi kilo verebilirmiyim bilmiyorum![]()
Iyi geceler canimİyi geceler hanımlar![]()
Kiz sen ne tatlisinYaaaa çok teşekkür ederim valla seni o ponçik kalbinden öpüyorum.yazayim mi peki diyet yaptım spor yaptım diye
Geçen gunde öyle demedinmiydi sekercim:)))Yarın bakalım kaç milyon milyar kilo almış olucam bu hafta karbonhidrat havuzunda yüzdüm.
Neyse yılın ilk haftasının günahı olmasın dimi????
Kesinlikle haklisin. Su siralar yemiyirum ama salatasini bol tutunca super bir ogun. Hem saglikli hrm doyurucu hem de diyete uygunÖğlen yada akşam yemeği olarak bence güzel oluyor kısır, salatasını bol tutunca tok da tutuyor kalori olarak da yüksek değil tabi içine konulan yağı az tutmak gerekiyor
Arti gelsen eksi gelsen kal bizleCanım sabah bir tartilayim olumlu sonuç alırsam takımlarla devam edeyim. Olumsuz olursa tek başıma bir şeyler yapmam lazım...şu an önümü göremiyorum...![]()
Allah kabul etsin canim. Masallah bu menulerle zaten dusunmustum kesin ekdi gelirsin diye06/01/2022
Oruçtum sahur yemedim
17:53
1 kase şehriye çorbası
4 yk bulgur pilavı
6 yk patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
3 yk donates soslu biber kızartması
3 yk yoğurt
Su
1,4 lt yatana kadar 2 olur.
Spor
50 dk yürüyüş: 250p
13537 adım. : 1353p
100 zip. : 25 p
@MaYa_MiLaZipzip-
Yarın güzel bir eksiyle geliyorum kızlar inşallah![]()