- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim

MasterFite ekliyorum canim
Gunaydin canim baslangicin hayirli olsunGünaydınlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Gunaydin canim baslangicin hayirli olsunGünaydınlar![]()
Harika eksi
Sagol cnm inşallah heyecan var vallaGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
MasterFite ekliyorum canim
Gunaydin canim baslangicin hayirli olsun![]()
Migiş minş
Tarçınlı kahveli ablacımLeslie 1 kaç gün yeterli olur 10 gün filan olur demi sonra 2'ye geçecem
Benim kiloma yakın kimKızlar bu hafta ikili rekabet belirlemek istiyorum katılmak isteyen rakibini seçip beni etiketlesin siz secmezseniz ben belirleyeceğim mecburen bilgilerinize arz ederim.
fesang ben seni seçtim.
![]()
teşekkür ederim canımGecen haftaya gore eksisin canim tebrik ederim
Yilbasinda kacamaklarin vardi bence guzel![]()
Listeler açıklanınca bakarsın canım.Benim kiloma yakın kim![]()
Tebrikler canım geçen hafta kaçtı?Günaydınlar![]()
Canım onlar ikisi zaten rakip Sen kendine başka rakip bul.
Onlar istediklerini yesinler ama sana karismasalar ne guzel olurteşekkür ederim canım
evet 2 hafta kaçamak yapınca 6 hafta geriden başlıyorsun demek ki
bazen tek bir kurabiyeyi bile yemiyorum
dün akşam pizza / pide yedi bizimkiler. e onlar pizza yerken ben eve gidince ıspanak yerim diyemiyorum, zira linç yerim.
ben küçük boy pizzamdan 2 adet avuç içi kadar pizza yedim mecburen
ve buna rağmen eşim ve kv ile gerginlik yaşadım
yok niye yemiyorsun öyle şey mi olur?
diyorum bakın yarın sabah tartılacağım, suratlar bir karış gergin bir yemek yiyoruz
sonra canı çekiyor kv nin , çayımızın yanına bir şeyimiz yok deyip duruyor. almayınca da beni mi buldunuz diyet yapacak diyor. mesela dün akşam ekler aldık ben yemedim diye yine bir gerginlik. yahu diyet bile yapmakta özgür değilizeşimle kızım evdeki pasta börek vs vs ler yüzünden 2 aydır diyeti bozdular. diyetisyen randevumuzu 2. bir emre kadar komple iptal ettik. ben de e tabi ki eve alınan onca k.hidratın ucundan kıyısından bak bozulmayın yiyorum diyebilmek için bir dilim bir dilim götürünce bile haftalarca geriye gitmiş oldum. bu sabah sinirlendim bak veremiyorum böyle yapınca diye alttan alttan mesaj vereyim dedim. kv 40 yaşından sonra zor verilir kilo diyor. yani suç metabolizmamın suçu benim değil.
neyse işte
Listede ismimi görünce
Yaaa çok teşekkür ederimKiz sen ne tatlisin
Yapiyorsan yaz tabiki tatlicim![]()
Tamam oya17 yi seçtimCanım onlar ikisi zaten rakip Sen kendine başka rakip bul.![]()