• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tabi canım illaki gidecek, biraz da sabırsızız🤦‍♀️

😂😂😂valla yaptım, spordan sonra duşa girdim😁

Senin yüzünden 1 saat tempolu yürüş yaptım. Hemen de gaza geliyorum:rolleyes:

Eline sağlık canım 🥰

Tebrik ederim canım 😍

Amanııın çooook soğuuuk🥶

Hoşbulduuuk:KK6::KK6:
Oyle ne yazik ki. Daglarda bu sogugu arayacagiz orda en az eksi 12-13 olur.

Eklentiler

• 0CB63E6F-4EA3-4312-A2E4-DC97D914227C.webp
    0CB63E6F-4EA3-4312-A2E4-DC97D914227C.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 32
öp o zaman :p:KK60:

bence de tatlım. demek ki arada yemek gerekmiş 😂

ayyy çok mutlu oldummmm :KK73::KK73::KK73: tebrikler maviş takım 💙💙💙🧿

evet çok güzel oldu canım çok şükür 🙏💙🧿

evet canım çok şükür @sara_28 da çok güzel vermiş. hay Allah @pastel34 i mi gönderseymişim kırmızı takıma bak o sabit kalmış 😂😂😂😁

kader rakip olmamızı istiyor kuzum 😁😁😁
Tatlim tebrik ederim. Her türlü olumsuzluklara rağmen güzel bir haftaydi. Kardeş kardeş yarıştık. Öpüyorum gül yüzünden. :KK60:Azmin daim olsun.

bugün sabah bildirim yapıp kahvaltı yaptım ve dışarı çıktım. hem güzel yürüyüş oldu hem de gezmiş oldum. ama yalnız pek tadı olmadı. salgından dolayı da bir yere oturmadım. indirimlere baktım.
burayı merak ettim ama ne yalan söyleyeyim. dedim acaba hangi takım kazandı. mavişleri görünce çok mutlu oldum 😁😁😁🙏💙💙💙🧿

bugün sabah bildirim yapıp kahvaltı yaptım ve dışarı çıktım. hem güzel yürüyüş oldu hem de gezmiş oldum. ama yalnız pek tadı olmadı. salgından dolayı da bir yere oturmadım. indirimlere baktım.
burayı merak ettim ama ne yalan söyleyeyim. dedim acaba hangi takım kazandı. mavişleri görünce çok mutlu oldum 😁😁😁🙏💙💙💙🧿
indirimler ne alemde:D bindirim üstüne indirim🤭

Back
X