• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bugün kahvaltıda 2 yumurta yedim sütlü kahve içtim sadece evde muz yok muz yemedim birazdan çıkar alırım muzu da yerim. Akşam da 3 yumurta muz yiyeceğim Bir de hindistan yağı almam gerekiyor. Bugün başladık değil mi?
Ben bugün başladım. Yarın başlamak isteyen olursa fark etmez tatlım.
Ama sen bugün başla. :rapci::rapci:
Sabah kahvemi hindistan cevizi yağsız içtim. Bulantı yapıyor iki gün hanımcimin kahve tarifini yaptım devam ettiremedim. Sen bilirsin .

Ben bugün başladım. Yarın başlamak isteyen olursa fark etmez tatlım.
Ama sen bugün başla. :rapci::rapci:
Sabah kahvemi hindistan cevizi yağsız içtim. Bulantı yapıyor iki gün hanımcimin kahve tarifini yaptım devam ettiremedim. Sen bilirsin .
Himm tarçınlı kahve içeyim o zaman. ♥️

Günaydın tatlislarrr
Günaydın bebiş. ♥️
Günaydın tatlım. ♥️
Gece temizdim. Aksam 19.30dan sonra birsey yemedim. Arada nescafe ictim. Ama sabah 6.30da öksürük tuttu bir dilim ekmege cikolata sürdüm yedim 😖
Çok sevindim. Sabahtan birşey olmaz geçmiş olsun. ♥️
Günaydın mavi boncuklarim bol şu içmeli kaçmaksız öğünler diliyorum
Cordelia Cordelia
fesang fesang
Elhan Elhan
@pastel34
@oya17
Amine Busra Amine Busra
@DeryaOnDiet
@dolunaydagel bol bol adimliyoruz o muhtesem eksiler icin neden bugun değil ertelemeyin
🧿🧿🧿🧿 ♥️♥️♥️♥️
Herkese günaydın kızlar 💋
Günaydın canım. ♥️💚💜
Artık takmıyorum. Zaten bu defa saçmaladıgini kendi de gördü. 🤦‍♀️
Olur mu öyle şey canım.evet burası diyet sayfası ama dersimizde anlaticaz birbirimize yol gostericez.insan ofkeliyken stresliyken bildiği her şeyi unutuyor.rabbim eşine sana karşı vicdanlı merhametli olmayı nasip etsin inşallah 🙏
Çok sağol canin. ♥️Her şey ortaya çıktı. %100 haksız olduğu belgelendi. İnşallah vicdani yer bitirir onu. 🤷‍♀️

afiyet olsun :KK70:
soğuk baklava nasıl bisi? kimisi cok guzel diyor kimisi bi numarası yok diyor çok da pahalı:KK70:
Yapan yere bagli canim . Ama bence normalden daha hafif sutlu nuriyeye cikolata serpiyorlar iste
Bende merak ediyorum yemedim hic
Evde de yapılabilir aslinda hazir yufkadan
Yemek tarifleri sitesinde vardi hatta yemek yarışmasında da yapildi burda
Evet yapilabilir ama kim ugrasacak :D
evde baklava yapınca da güzel oluyor ama hazırlara ne atıyorlarsa bi başka oluyo :KK70: tabi satan yer iyiyse
Nişkoz ( glikoz surubu ) :D
Ben bayiliyorum. Yazın 2 kez kuru baklavayla yaptım evde 🤪🤣
Becerikli hatunun hali baska
Gece temizdim. Aksam 19.30dan sonra birsey yemedim. Arada nescafe ictim. Ama sabah 6.30da öksürük tuttu bir dilim ekmege cikolata sürdüm yedim 😖
Gece temizdim deyince sabah regl oldum beklerken cikolatali eppek dedi ya :D olsun arada olur yola devam
Cordelia Cordelia ve Zipzip- Zipzip- gerçekten çok özür dilerim.dun akşam üstü evde tatsız bir olay oldu girip de yazamadım.dakika bir gol bir oldu benim için coook özür dilerim.diyetimi ve sporumu yaptım.

Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
Cok uzuldum canim sinav stresi mahvediyor cocuklari . Destek alsaniz daha rahat atlatir kacinci sinif :(

Günaydın bebiş. ♥️

Günaydın tatlım. ♥️

Çok sevindim. Sabahtan birşey olmaz geçmiş olsun. ♥️

🧿🧿🧿🧿 ♥️♥️♥️♥️

Günaydın canım. ♥️💚💜

Artık takmıyorum. Zaten bu defa saçmaladıgini kendi de gördü. 🤦‍♀️

Çok sağol canin. ♥️Her şey ortaya çıktı. %100 haksız olduğu belgelendi. İnşallah vicdani yer bitirir onu. 🤷‍♀️
Seni seviyorum cordişyam inşallah hep mutlu olursun hiç üzülme sen

Afiyet olsun canim ❤

Bildirim yapmadi bekledim ama :KK43:

Bizim koyede gelebilirsin yazin 2 gun sicak oldu 🤣🤣🤣
Hep yorganla uyudum yaz boyu ic anadoludayiz :))

Afiyet olsun canim ekler olmasa guzel olurmuş neyseki cuma bugün 🤗

Afiyet olsun kaptanim 💙

Afiyet olsun kaptanim pazartesi kilo Challenge i var soylemismiydik :-)

Afiyet olsun canim 💙

Abla gel basla bence kilo bildir menu bildir,
Sohbetede ortadan dalarsın sorun olmaz 🤗🤗

Günaydın canim 💙

Günaydın canim 💙

Günaydın ablacim 💙

Afiyet olsun ablacim 💙

Günaydın kaptanim 💙
Kuzum bacaklarım,ayaklarım çok ağrıyor, sporda yapamam.
Sadece menü dersen bildiririm

Kızım 4 gibi okuldan geldi bu hafta ki sınavların konuşmasını yaptık.ortalama bir puan almış.sonra odasına geçti sesi hiç çıkmadı.gittim baktım ki odasının kapısını kapatmış dişlerini ağzına kitlemis atak geçiriyor ne yapacağımı şaşırdım ilaç kullanmadığı için kendine getirmem zor oldu.aksam da ben atak geçirdim.anlayacaginiz kötü bir gundu
yaaa çok geçmiş olsun :(

Back
X