• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah aç karnına
7zeytin 1 incir
1 saat sonra karışık bitki çayı
Kahvaltı 11:00
Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir salça
1 dilim ekmek

Akşam 20.00
Fırında patates
Kaşar peyniri tereyağı
Patlıcanlı börek çay

Sütlü Salep
2 çatal Kabak tatlısı
1 tane çikolatalı hurma

Yatmadan
7 zeytin 1 incir

Su: 3lt
Zipzip- Zipzip- @Cordelia Aomine Daiki Aomine Daiki
Ödül günü olmuş canım afiyet olsun 🥰
Afiyet olsun canim ❤

Bildirim yapmadi bekledim ama :KK43:

Bizim koyede gelebilirsin yazin 2 gun sicak oldu 🤣🤣🤣
Hep yorganla uyudum yaz boyu ic anadoludayiz :))

Afiyet olsun canim ekler olmasa guzel olurmuş neyseki cuma bugün 🤗

Afiyet olsun kaptanim 💙

Afiyet olsun kaptanim pazartesi kilo Challenge i var soylemismiydik :-)

Afiyet olsun canim 💙

Abla gel basla bence kilo bildir menu bildir,
Sohbetede ortadan dalarsın sorun olmaz 🤗🤗

Günaydın canim 💙

Günaydın canim 💙

Günaydın ablacim 💙

Afiyet olsun ablacim 💙

Günaydın kaptanim 💙
Biliyorum kaptanım :KK49: ben kazanacağım demismiydim :rolleyes:
Dunku menum

Kahvalti 2 yumurta 1 dl ekmek 1 dl peynir yesillik

Ogle 5 kofte 3 kasik bulgur pilavi ayran

Ara 1 elma yarim portakal

Aksam sebzeli tavuk patatessiz

Aksam yesilcay 3 kuru kayisi
Çok güzel canım saatlerinide yazar mısın ve içtiğin su miktarı
Güne harika başladım
İlk 7 de kalkıp namazı kıldım
Sonra geri yatsam da uyuyamadim
Nevresimleri makinaya attım
Bulaşıkları yerleştirdim
Kıza kahvaltı hazirladım ben 12 de yapıcam
Filtre kahvemi içtim
Markete gidicez
Gelince evi toplayıp süpürecegim
Yeni nevresimleri serecegim
Bence güne erkenden başlayıp işlerimi erkendem bitirmek harika bişey:KK76::KK76:
Elhan Elhan işte sebebim bu 🤓
maşallah canım ne güzel gerçekten erken kalkmak çok iyi bişey

Dün başıma gelenler 😑 gercekten başıma. İki kez vurdum. Ama ikincisi cok feci oldu. Komidine resmen kafami gecirdim. Karanlikta farkedemedim koskoca komidini. Alnimla burnumun birleşim yerini vurdum. Şişti hâla aciyor. Egildikce sizi giriyor
Geçmiş olsun canim bu sefer bilerek yapmadın degil mi 😔😔

Bende aksam 200 tl ile ciktim. Sozde markete ve peynirciye gidecektim. Market 200 tuttu, yumurta zeytini alamadan geldim🤷🏻‍♀️
Daha maasi almadik ama kartlarla maasi bitirdik :D sabah tvnin ekrani silerken bu buyuk ekran cok yakar diger kucugu buraya alalim diyr dusundum sonra guldum kendime yoksullugu iliklerimize kadar islettiler sonunda :duduk:

Geçmiş olsun canim bu sefer bilerek yapmadın degil mi 😔😔
Onceki sinir krizinde duvara vurdum 🤪 tovbe yarabbim ağlasam mi gulsemmi halime... Ama bu sefer oda zifiri karanlikti uzerimi değiştiriyordum. Hizli bir şekilde eğildim. Hiç daha once bu kadar canım acımadı 🙊kendimi yatağa attim kaldim oyle. Birde uyku saati gecenin 1iydi uyudum ama korka korka

Dün başıma gelenler 😑 gercekten başıma. İki kez vurdum. Ama ikincisi cok feci oldu. Komidine resmen kafami gecirdim. Karanlikta farkedemedim koskoca komidini. Alnimla burnumun birleşim yerini vurdum. Şişti hâla aciyor. Egildikce sizi giriyor
Egildikce agrisi gecmezwe bir gorun canim . Nolur nolmaz ben cocuklarij oyuncagina basip parmagimi catlatmostim . Alnina buz koy ara ara

Daha maasi almadik ama kartlarla maasi bitirdik :KK70: sabah tvnin ekrani silerken bu buyuk ekran cok yakar diger kucugu buraya alalim diyr dusundum sonra guldum kendime yoksullugu iliklerimize kadar islettiler sonunda :duduk:
Bende surekli çocukların pesindeyim ışıkları kapattiriyorum. Bizimde oyle karta bu ay yüklü ödeme yaptık. Birde okul ekstra zam yapti. Bu ay cok uzun geçecek şimdiden. Neyseki ödemeleri erkenden yapariz, sağa sola borcumuz yok. Anca yemeye yettirmek mesele. Eşim bu ay hep dondurucuda kullan diyor da. Cocuklarin yiyebilecegi şeyler belli. Kendim olsam kuru ekmekte yerim. Mecbur aliniyor birşeyler

Onceki sinir krizinde duvara vurdum 🤪 tovbe yarabbim ağlasam mi gulsemmi halime... Ama bu sefer oda zifiri karanlikti uzerimi değiştiriyordum. Hizli bir şekilde eğildim. Hiç daha once bu kadar canım acımadı 🙊kendimi yatağa attim kaldim oyle. Birde uyku saati gecenin 1iydi uyudum ama korka korka
Bilerek derken kafanimi vuruyorsun kiznsaga sola:KK11: sinir krizinde bardagi alip lavaboya firlatacaksin (etrafa dagilmaz :D ) ben oyle aliyorum sinirimi

Egildikce agrisi gecmezwe bir gorun canim . Nolur nolmaz ben cocuklarij oyuncagina basip parmagimi catlatmostim . Alnina buz koy ara ara
Birkac gun takip edicem kendimi. Baştan karanliktan ciktigima mi, vurdugumdan mi biraz bulanik gibi gördüm ama sonra duzeldi. Agrisi kaldi işte

Bilerek derken kafanimi vuruyorsun kiznsaga sola:KK11: sinir krizinde bardagi alip lavaboya firlatacaksin (etrafa dagilmaz :KK70: ) ben oyle aliyorum sinirimi
Hiç onlara bulaşmayim 🤪 psikologa gitmeden önce baya kotuydum. Burda da soyluyodum. Şimdi daha iyiyim arada bagrinsam da kendimi daha iyi kontrol edebiliyorum

Back
X