Böcük yangından mal kaçırır gibi aldı kızları kayıplara karıştıCok guldum buna abla ya![]()

Bak o kızlara bir şey olursa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böcük yangından mal kaçırır gibi aldı kızları kayıplara karıştıCok guldum buna abla ya![]()
Dur bebeğim liste yukarıda kaldı bulayım hemen seçeceğimElhan abla sen basla sari takimdan secmeye
Sağlıkla yarışa gelmeni diliyorum bitanemBen bu hafta yokum canım. İyice iyileşeyim. Basım hala tam geçmedi.![]()
Tamam haftaya tanışırız o zaman döndüğüm de.. annem gelecek bu hafta unun yanında diyet yapamam bir deri bir kemik kaldın diyor![]()
Bebeğim oraya dönmek kolay orda kalabilmek mesele..
kalabilsek şuan bu kilolarda olmayacağız![]()
Kız bi yere gider miyim onlar bana emanet haftaya ikişer kilo vermiş olarak geri getirip buraya bırakacağımBöcük yangından mal kaçırır gibi aldı kızları kayıplara karıştı
Bak o kızlara bir şey olursa![]()
MasterFit Yarışması 19.Etap 1 ugurbocuuu
60.3 2 @60kiloyum 85.8 3 Ankee
56.8 4 Elhan
66.9 5 pastelfit
66.9 6 @Busra 17 70.9 7 @DeryaOnDiet 71.95 8 @EppekArasi 75.35 9 @dolunaydagel 84.05 10 @UcurtmaAvcisii 86.8 11 Hallederiz
87.0 Sarı Takım 1 fesang
2 @KarlarKralicesi 64,3 3 @oya17 68,1 4 @Aomine Daiki 60,8 Yeşil Takım 1 @Mefkurem 109.5 2 @HanimKelesimiGetir 60.9 3 @gezegenfeza 75.5 4 @Emma3 56.9 5 @askrhpozitif 76.2 6 @limonlutarcinlikek 61.6 7 @Nefesimmmsin 65.5 8 @sara_28 96.0
GazlayamaSeni tanıyorum. Sence ne yapmaya çalışıyorum.![]()
Bugün serbest gün ilan ettim kendime onda da kaptan seçilmişimoh şükür kıralım artık şu döngüyü yaaa
şimdi sen bir hafta annen gelse yemek yesen olsan 57
ben de 1 kilo daha versem oh oh iyi 2 kilo fark olur![]()
şaka bi yana kalmak çok zor 4 lü rakamlarda ama bi 53te de kalırız artık yaa o kadar da değil.
Evdekiler vallahi çok fena, kaçamağa sebep oluyolar. Benim önümde sürekli yiyiyolar. Çikolata kokar mı yaaaSıkıntidan degil de normalim suanda esim bi seyler alip geliyor gece kacamaklari yaptim bir iki kere onlar cok etkiledi
Kız bi yere gider miyim onlar bana emanet haftaya ikişer kilo vermiş olarak geri getirip buraya bırakacağım
Namaz etiketi gibi mekik etiketide yapalım istersen bak üç aya nasıl oluyor varmisinKeşke içime çekince kuculse![]()
Bugün serbest gün ilan ettim kendime onda da kaptan seçilmişim
Belki de şaşırtmaç iyi gelir bilemiyorum ki![]()
Ben de bugün egzersiz dinlenmesi yapıcam. Henüz kaçamak yok ama bir çikolat iyi gider aslındaBugün serbest gün ilan ettim kendime onda da kaptan seçilmişim
Belki de şaşırtmaç iyi gelir bilemiyorum ki![]()
Benim hedef 50 canım onu görmeyin ce zayıflamış satmıyorum kendimi ..fena taktım ..oraya inerim de bu bogazla nasıl kalırım bilmiyorumoh şükür kıralım artık şu döngüyü yaaa
şaka bi yana kalmak çok zor 4 lü rakamlarda ama bi 53te de kalırız artık yaa o kadar da değil.
Gözünü seveyim mayacım şair ne dedi övdü mü gömdü mü"tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kaptanın annelik etmesine şiddetle karşısınız ama."Elhan
Şimdi sen düz 56 mısın yoksa kusuratlimi bir de açmi Tokmuoh şükür kıralım artık şu döngüyü yaaa
Yavru kuşlarima sahip çıkmak için hafta sonumu çok dikkatli geçirmek zorundayım. Sen çikilati hak ettin. Minik bir parçadan bir şey olmaz ye kuzum ye. Ben de az önce iki kare bitter yedim. İkinci kahvemizi içtik eşimle.Ben de bugün egzersiz dinlenmesi yapıcam. Henüz kaçamak yok ama bir çikolat iyi gider aslında![]()