Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
Bir gün önceden söylemiştim 😀 2 kare küçük baklava yedim 🤭 sonra da kahvaltı yaptım
2 yumruta içine 2 dilim hindi füme
1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük dilim kaşar peyniri

Ara 10.30
Bir fincan kahve

Akşam 17.30
Kızımı karne hediyesi olarak etli ekmek yemeye götürdük tabi bende bir etli ekmek götürdüm 🤭♥️ bugün mola oldu yarın böyle olmaz caaanim kaptanım Elhan Elhan 😘

Su 2lt
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Eklentiler

• IMG_20220121_215739.webp
    IMG_20220121_215739.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 32
Evet benim canım
Anlıyorum canım bende çocukla bebek arabasıyla biraz çıkıyorum kar yağınca 2 3 gün evde müzik açıp oynayıp odada atmıştım adımlarımı ama senin bebek daha küçük tüm gününü doldurur senin
Birde 4.5 yaşında oğlum var bebekle yalnız bırakamıyorum. Çocuğu baya sıkıştırıyor o yüzden hep çocuklarla ilgileniyorum. Bu haftalık böyle olsun cnm

Menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
Bir gün önceden söylemiştim 😀 2 kare küçük baklava yedim 🤭 sonra da kahvaltı yaptım
2 yumruta içine 2 dilim hindi füme
1 dilim tam buğday ekmeği
1 küçük dilim kaşar peyniri

Ara 10.30
Bir fincan kahve

Akşam 17.30
Kızımı karne hediyesi olarak etli ekmek yemeye götürdük tabi bende bir etli ekmek götürdüm 🤭♥️ bugün mola oldu yarın böyle olmaz caaanim kaptanım Elhan Elhan 😘

Su 2lt
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Yatmadan küçük bir kâse yoğurt yiyeceğim canım. İçine pul biber, sumak, zencefil, zerdeçal ekleyeceğim. Gün içinde yediğimiz cıssları ekarte ediyormuş bilgin olsun.
Afiyet olsun. Yarın daha güzel tertemiz bir menü bekliyorum senden. :KK60:

Herkese iyi akşamlar ♥️🥰 yeni hafta hayırlı olsun inşallah bol eksilerle geçen bir hafta olur 🥰 yine mavi takımdayim çok mutluyum 💙🤗 Elhan Elhan hele ki kaptanım 🥰🥰 ♥️ senin motivenle bu hafta hedef -1kg 💪
Amin canım 💙 Allah'ın izniyle bol bol yağ eritecegiz. Kaynasın totoşlar :KK49::KK49:

Yatmadan küçük bir kâse yoğurt yiyeceğim canım. İçine pul biber, sumak, zencefil, zerdeçal ekleyeceğim. Gün içinde yediğimiz cıssları ekarte ediyormuş bilgin olsun.
Afiyet olsun. Yarın daha güzel tertemiz bir menü bekliyorum senden. :KK60:
Bende yiyim mi 😋😋😋

ay ben bugün akşam bozdum yaaa yarın yemiycem söz
09.00 ev yapımı 1 poğaça yedim biliyonuz
10 da yine kahvem şekersiz tabi
14.30 4 köfte valla 1 tepeleme yk anca vardır pilav salata
20.30 mantı ve kola yaptım o kötü oldu valla 🤭 ama tamamen metabolizmamı şaşırtma amaçlı 🥶
yarın kaçamak yok söz Elhan Elhan Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia kahve duymasın hoşuna gider şimdi

MasterFit Yarışması 19.Etap
Kırmızı Takım
1@ugurbocuuuKırmızı Kaptan60.3
2 Amine Busra Amine Busra Kırmızı70.9
3@EppekArasiKırmızı75.35
4 60kiloyum 60kiloyum Kırmızı85.8
5 YaparsinMinii YaparsinMinii Kırmızı86.8
6@DombiliKusKırmızı87.0
7@oya17Kırmızı-Sarı68.1
8@Aomine DaikiKırmızı-Sarı60.8
Mavi Takım
1 Elhan Elhan Mavi Kaptan66.9
2 pastelfit pastelfit Mavi66.9
3 Ankee Ankee Mavi56.8
4 dolunaydagel dolunaydagel Mavi84.05
5@DeryaOnDietMavi71.95
6@fesangMavi-Sarı
7@KarlarKralicesiMavi-Sarı64,3
Yeşil Takım
1@Mefkurem109.5
2@HanimKelesimiGetir60.9
3@gezegenfeza75.5
4@Emma356.9
5@askrhpozitif76.2
6@limonlutarcinlikek61.6
7 Nefesimmmsin Nefesimmmsin 65.5
8@sara_2896.0
Eline sağlık canım😍

20.30 mantı ve kola yaptım o kötü oldu valla 🤭 ama tamamen metabolizmamı şaşırtma amaçlı 🥶
yarın kaçamak yok söz Elhan Elhan Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia kahve duymasın hoşuna gider şimdi
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu haydi kızılderili dansı zamanı. 🙈

Kordiş bu hafta kırmızılarla hemhal 🥺
Yarın bütün günahlarimizdan arinacagiz canim. Aklımızda kalmamış olur poğaça mantı kola ...
Sabah yeni umutlara güzel menülere gebe. Sen de yoğurt yer misin mayacım:confused:

Elhan Elhan aşkooo sen burdamıydın.
Ben yatağıma geçtim , yine muhteşem bir akşam geçirdim😂Benim oğlan ateşlendi, kalkamıyo yürüyemiyo yutamıyo. Ultra anne güçlerimle baya bi toparladı. Yatırdım onları çok yoruldum😖
geçmiş olsun canım. yazacaktım atlamışım.

Back
X