Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Bir kase atom marul

Öğle 13.30
3 kaşık yulaf
3 kaşık yoğurt
1 muz 1çk keten tohumu

Ara
2 kare bitter

Akşam 20.15
1 kase tarhana
3-4 lokma haşlanmış tavuk göğsü
1 mandalina

Su 1,5 civarı

Spor
3.471 adım 😁347 p

Elhan Elhan aşkooo sen burdamıydın.
Ben yatağıma geçtim , yine muhteşem bir akşam geçirdim😂Benim oğlan ateşlendi, kalkamıyo yürüyemiyo yutamıyo. Ultra anne güçlerimle baya bi toparladı. Yatırdım onları çok yoruldum😖
Buradayım seni yeni fark ettim. :eek:
Hay Allah noldu bu çocuğa koşturup terlemis olabilir. Eve gelinceye kadar da şifayı kapmıştır. Geçmiş olsun canım 💙 Her gün ayrı bir ekşın :KK43: Kolay gelsin. Bayağı kalori yakmişsindir o iyi bari . Sinekten yağ çıkaracak hale geldim. Maya ile dolunayın bugün kaçamakları var. Artık içlerindeki gençlik ateşine güveniyorum. Sen naptın bakalım birazdan okurum herhalde😍

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 09.00
1 dilim tambuğday
1 h yumurta
5 zeytin
Yarım dilim süzme peynir
Bir kase atom marul

Öğle 13.30
3 kaşık yulaf
3 kaşık yoğurt
1 muz 1çk keten tohumu

Ara
2 kare bitter

Akşam 20.15
1 kase tarhana
3-4 lokma haşlanmış tavuk göğsü
1 mandalina

Su 1,5 civarı

Spor
3.471 adım 😁347 p
Çok şükür :dua::dua::dua:
Afiyet olsun bitanem 💙

Herkese selamlar bugün yine kar tatili almıştık 😌annemlerdeyim bugün hacamat yapıyorlardı bir cesaret bende 5 kupa yaptırdım 🤭 umarım şifa olur ❤️
1-2 yıldır hacamat istiyorum. nasip olmadı bir türlü.
Uzulme geçmişi birak. Silkelen kendini topla. En büyük kötülüğü kendimize biz yapiyoruz. Ben farkettim ki yalniz kalinca yemeye veriyorum kendimi. Uzuntu stres sevinc hepsi hikayeymiş. Yalnizliktan yiyorum
aynen öyle. hem geçmiş, hem gelecek kaygısı, stres, herşeyden bunalma, yalnız hissetme vs. işe gidip geliyoruz o kadar. arkadaşlarla görüşemiyoruz. il dışına gidemedim pandemiden.
Yarin aç bir mezdeke erir onlar ☺️🤩
hahhahaha mezdekeyi bile unuttum. kolum kalkmıyor. öyle bir bezginlik var üzerimde. acilen toparlanmam lazım.

Buradayım seni yeni fark ettim. :eek:
Hay Allah noldu bu çocuğa koşturup terlemis olabilir. Eve gelinceye kadar da şifayı kapmıştır. Geçmiş olsun canım 💙 Her gün ayrı bir ekşın :KK43: Kolay gelsin. Bayağı kalori yakmişsindir o iyi bari . Sinekten yağ çıkaracak hale geldim. Maya ile dolunayın bugün kaçamakları var. Artık içlerindeki gençlik ateşine güveniyorum. Sen naptın bakalım birazdan okurum herhalde😍
Çok ekşınlı çok. Pansuman yapıyoruz bi yandan. Bi de parmağı şişmiş, onu da çarpmış heralde. Çok korktum corona oldu sandım birden elden ayaktan düşünce. Sabah bakalım nolacak.

Benden yağ çıkarabilirsin🤣Benim akşamım geç ve saçma oldu ama halim kalmamıştı.

Çok ekşınlı çok. Pansuman yapıyoruz bi yandan. Bi de parmağı şişmiş, onu da çarpmış heralde. Çok korktum corona oldu sandım birden elden ayaktan düşünce. Sabah bakalım nolacak.

Cok gecmis olsun bazen hersey ust uste geliyor :(

Deme öyle abla, benim 2 aylık çok iştahlı bi bebem var🙈
Afiyet olsun bitanem 💙
Sen normal bir insan gibi yersen sütün yetmez tabi ki. Maksat heyecan olsun hirslanalim diye takılıyorum. Bu yarışta kazanan hepimiz olacağız. Maksat eğlence olsun. :KK60: bebeğimiz aç kalmasın. Allah sütüne bereket versin.
Künefe, yaprak sarması , kıymalı patatesli karışık çıtır böreklerin tadını da süte eklesek bebişin bayram eder. :sus:

Parmak dünkü çarpmadan dolayi mi şişmiş ? Sabaha bir şey kalmaz inşallah. Ağrı kesici verdin mi?

Eki Görüntüle 2993214
Maviş kızlarım hepinize bu bardaktan sipariş verdim.
pastelfit pastelfit
@MaYa_MiLa
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@dolunaydagel
@fesang
@KarlarKralicesi
Bardaginiz elinize gectiginde ona her saat iyi bakın. Ne içeceğinize karar vermenizde size yardımcı olacak .
Bu akşam, hafta sonu ve pazartesiden itibaren bizi sağlıklı bir şekilde ne zayiflatiyorsa onları düşünüp tedarik yoluna gidelim. Şansınıza kaplumbağa hızında ilerleyen bir kaptan düştü. 🥺 Sizin enerji ve motivasyonunuzla bu makus talihimi yenecegime inanıyorum. :KK73::KK73:
Sağlıklı beslenme+ egzersiz+ bol su
Günlük menü ve sporumuzu aksatmayacagiz.
Dışarıdan stres getirmek kesinlikle yasaktır. Moral en büyük destegimiz olacaktır. Ne yapmamız gerekeni biliyoruz.
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Maviş kaptan gözlerinizden öper.
Supermis bu fincan 😀😀
Aye aye kaptan 😉

Bugunku menum
11:00- 1 dilim cheesecake , 1 fincan sutlu kahve
17:00- 1 kase salata, 10 yk kadar barbunya , 2 tane patates kofte, 2 tane BBC salatalik tursusu, 1 elma, 1 dilim cheesecake.

22:00- 1 kucuk kase yogurt

Su:2,5 lt
Spor: 20 dk cardio
13 400 adim
Elhan Elhan Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• CD741996-41DF-4F77-9C5C-0984B0E8194D.webp
    CD741996-41DF-4F77-9C5C-0984B0E8194D.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 36
Back
X