Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bem 4’te kediye kalktım yağıyordu. Şu an arabalar ve çatılar tutmuş. Ama kartopu oynanacak kıvama daha çok var.

Teşekkür ederim. Ayağa kalkıyo ama hiçbişey yemiyo. Gerşeyin tadı çok kötü diyo

Olur olur merak etme. Beni niye hazırlıyon , ben kendim hazırlanırım 😂
Sonucumu gorunce depresyona falan girmeyesin diye :confused:

O kadar iddialısın yani, maşallah diyim de nazar değmesin😂
Ananasımı yedim geldim, yağlar yanıyor şu an haberin olsun:KK59:
Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önce :süslü:Kabugunu da yüzüme sürdüm. Adam sofraya oturamadi korkusundan. :ukala:
Masallah dediğin iki hafta sabitlikten kurtulamıyor :KK57: totoşumu kaşimam lazım.:tokat:

Sporlarım ve ilk öğünüm tamamdır.
İlk öğün 12.15
62F7EBC8-772C-4B61-939D-43E04D516314.jpeg
4 dilim sucuk ve 1 yumurta,
Belirsiz miktarda zeytin 😜,
1 kk peynir,
Limonlu bol yeşillik,
Kepek ekmek (2 yk yulaf unu, 1 yumurta, 2 yk süt ile yaptım.)

Artık bol bol su vakti. ugurbocuuu ugurbocuuu

@Kahve __Kokusu haydi kızılderili dansı zamanı. 🙈

Kordiş bu hafta kırmızılarla hemhal 🥺
Yarın bütün günahlarimizdan arinacagiz canim. Aklımızda kalmamış olur poğaça mantı kola ...
Sabah yeni umutlara güzel menülere gebe. Sen de yoğurt yer misin mayacım:confused:

çok fenasınız çoook
ne bileyim herkes pasta yemiş herkes vermiş var bi hikmeti herhalde 🤔dedim cuma kaçamağını hamur işlerine verdim 😂😂😂
Buradayım seni yeni fark ettim. :eek:
Hay Allah noldu bu çocuğa koşturup terlemis olabilir. Eve gelinceye kadar da şifayı kapmıştır. Geçmiş olsun canım 💙 Her gün ayrı bir ekşın :KK43: Kolay gelsin. Bayağı kalori yakmişsindir o iyi bari . Sinekten yağ çıkaracak hale geldim. Maya ile dolunayın bugün kaçamakları var. Artık içlerindeki gençlik ateşine güveniyorum. Sen naptın bakalım birazdan okurum herhalde😍

oyy genç mi ben mi 🤗gel sarılayım.
kız karşı takım bence kekleri börekleri ekmekleri yemeden yazıyor taktik yapıyorlar sonra yedim ama verdim diyolaaa bak benden söylemesi 😂😂 bundan sonra hergünkü menüme 1 adet lahmacun yazıcam aramızda şifre ama tabi yememiş olucam şşş çaktırma 😂😂

Günaydın Kızlar ♥️♥️♥️🌸🌸🌸
Günaydın canim ♥️
🌼🌼🌼Günaydın kızlar 🌼🌼🌼
Günaydın canim ♥️
Günaydınlar herkese🤩 Kar, boran dinlemedim, yürüyüşten eve dönüyorum. Üstüne 15 dk kardiyo yapıp kahvaltımı yapacağım. Durmak yok:rapci:
Günaydın canim ♥️
İlk öğün 12.15
Eki Görüntüle 2993487
1 kk peynir,
Limonlu bol yeşillik,

Afiyet olsun canim♥️

İlk öğün 12.15
Eki Görüntüle 2993487
1 kk peynir,
Limonlu bol yeşillik,

haydi bakalım süpersin 👏🏻👏🏻👏🏻
7lilere gelince nicki değiştiricez biliyosun

Yürüyüşe cumartesi mi başlıyoruz Cordelia Cordelia cığım hep karıştırıyorum
Evet canım. ♥️
🌼🌼🌼Günaydın kızlar 🌼🌼🌼
Günaydın. 🤩🤩🤩
Günaydınlar herkese🤩 Kar, boran dinlemedim, yürüyüşten eve dönüyorum. Üstüne 15 dk kardiyo yapıp kahvaltımı yapacağım. Durmak yok:rapci:
Günaydın. Harikasın. 🤩🤩🤩
İyiyim canım sorun yok teşekkürler. ♥️🤩♥️🤩

çok fenasınız çoook
ne bileyim herkes pasta yemiş herkes vermiş var bi hikmeti herhalde 🤔dedim cuma kaçamağını hamur işlerine verdim 😂😂😂

oyy genç mi ben mi 🤗gel sarılayım.
kız karşı takım bence kekleri börekleri ekmekleri yemeden yazıyor taktik yapıyorlar sonra yedim ama verdim diyolaaa bak benden söylemesi 😂😂 bundan sonra hergünkü menüme 1 adet lahmacun yazıcam aramızda şifre ama tabi yememiş olucam şşş çaktırma 😂😂
Aklima gelmedi değil bu işin içinde bir çakallık olduğunu hissettim ama ispatlayamadim. 🥺 Millet götürüyor ne bulursa sonra gelsin bin gramlar gitsin sekiz yüzler :işsiz::işsiz:

Back
X