Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese iyi haftasonlari 🥰🥰🥰
Evde olunca buraya daha az giriyorum 😄 okulda teneffüslerde bakıyordum 😂
Olsun bakalım tatilin keyfini çıkaralim 🙃

Hacamattan korkuyordum ama hiç pişman olmadım kuzum ❤️
Hacamat beni mafetti

Yanlış yapmış yapan kanim düşmüş çok akıtmış kanımı heralde sırtımda o jilet izleri aylar sonra geçti günlerce hastalandım titredim migrenim için istedim günlerce migren ataklarım bitmedi

Ben günaydın demedim herhalde hanımlar 😱

Yoğun bir gün, bir yandan kar yağıyor😍
Sizin oralar nasıl:KK36:
burası çok soğuk ve bulutlu. dışarı çıkma fikrim vardı ama vazgeçtim. herkesin bir meşguliyeti var. tek başına dolaşmak istemedim.
bir de açıkçası bu aralar modum çok düşük. o nedenle dışarı çıktı mı gereksiz alışverişe sarıyorum. boşa para harcamayayım dedim.

Gule gule kullan canım iyi yapmışsın hafiflersin
Ben de 5 tane vitamin takviyesine başladım saçım icin gürleşsin diye önümüzdeki hafta bi arkadaş toplantısı var orda da uzun kalsın saçım hemen sonra keseceğim çok kısa olmasa da şöyle bi 4 parmak zaten kürek kemiğine ancak geliyor omzunda küt keseceğim vitaminlerin etkisini daha iyi gözlemlemek için

Yok kız kürek kemiği sutyen lastiği hizası oluyor
Ben eczacıbaşının
Biyotin d vitamini magnezyum omega3 ve zinco tek tek olarak aldım multivitamin den daha güzel ölüyormuş etkisi tek tek kullanılan vitaminlerin
biotin çok iştah açıyor canım. aklında olsun.

Hacamat beni mafetti

Yanlış yapmış yapan kanim düşmüş çok akıtmış kanımı heralde sırtımda o jilet izleri aylar sonra geçti günlerce hastalandım titredim migrenim için istedim günlerce migren ataklarım bitmedi
bilen birine gitmeli.

burası çok soğuk ve bulutlu. dışarı çıkma fikrim vardı ama vazgeçtim. herkesin bir meşguliyeti var. tek başına dolaşmak istemedim.
bir de açıkçası bu aralar modum çok düşük. o nedenle dışarı çıktı mı gereksiz alışverişe sarıyorum. boşa para harcamayayım dedim.

biotin çok iştah açıyor canım. aklında olsun.
Evet evvelsi sene de hem antidepresan hem de solgarin 5000 lik biyotinini kullanmıştım önceden bu etkisini biliyor olunca kontrol altına alabiliyorum insallah tutucam kendimi 🤩

Dünün adımı 7779 adım. Dün ablamlar geldi evin içinde oturduk kaldık çok özür dilerim. Bugün tamamlamaya çalışacağım

Elhan Elhan Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-22-14-13-08-541_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    Screenshot_2022-01-22-14-13-08-541_steptracker.healthandfitness.walkingtracker.pedometer.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 20
az önceki kahveden birşey anlamadım. Türk kahvesi yaptım beğenmedim. 2 yudumdan sonra döktüm. az Türk kahvesi ilave edip fincanda osmanlı kahvesi yaptım. onun da osmanlısını az koymuşum. tatsız geldi döktüm 🤦‍♀️🤷‍♀️😬
neyse akşam üzeri filtre kahve içerim ☕😁

az önceki kahveden birşey anlamadım. Türk kahvesi yaptım beğenmedim. 2 yudumdan sonra döktüm. az Türk kahvesi ilave edip fincanda osmanlı kahvesi yaptım. onun da osmanlısını az koymuşum. tatsız geldi döktüm 🤦‍♀️🤷‍♀️😬
neyse akşam üzeri filtre kahve içerim ☕😁
Uzun zamandir kahve içmedim 🤭🤭

Ben de az elit değilim zerdeçallı avakadomu yedim az önce :süslü:Kabugunu da yüzüme sürdüm. Adam sofraya oturamadi korkusundan. :ukala:
Masallah dediğin iki hafta sabitlikten kurtulamıyor :KK57: totoşumu kaşimam lazım.:tokat:

aha bu da tam annemlik
her şeyin kabuğunu sürüyor yüzüne.

o kadar detoks tarifi verdiniz ama ben ne içiyorum ekte 😂😂 üşengeçlik seviyem maksimum

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 32
Back
X