• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Menepozumuza rağmen çok iyiyiz bence de. Aynı yaştaki arkadaşlarım teyze gibi duruyor ve bunu normal görüyorlar. Acaba bende bir sıkıntı var mı diye kendimden şüpheleniyor sonra mendil sallıyorum. :KK76:Senden bir farkım yok. Az yiyorum. Anca koruyabiliyorum yoksa dizginlerinden boşanan at gibi saldırırim her şeye Allah korusun. Benim en büyük şansım burada olmam. KK var olsun.
Eşinin iş dönüşünün geç olması iyi değil. Hafif şeyler yemeyi ona alıştır desem erkekler bunu düşünmez ki ....
Çok haklısın hocam benşmle yaşıt olanlara bakıyorumda cideden çökenler var biz gene şanslıyız hareketliyiz dikkat ediyoruz yediğimiz şeylerede.
Bende işte dolaba dalan biride değilim ki hiç,sıkıntı çabuk kilo almam bu hep vardı bende,bir dönem çok zayıftım 45 kiloyla kaç yıl devam ettim.
Hafif şey yemesi olmaz ki adam öğlen iş yerinde yiyor akşam gelincede yemek yemesi lazım,çok aşırı yiyen biride değil..

Aynen katılıyorum eskiyi düşündüğümde yediğim o zamanın yarısından bile az ana yine de kilo alıyorsun dikkat etmesen 😬
Doğuma bile 60 kiloyla gittim yani.
Artık normal bunalr vücut yaşlanıyor dikkat ediyoruz tabik,de istiyoruz ki hemen gitsin kilocukalr bizden :olamaz:

Günaydın kizlar:KK68::KK68::KK68:
Günaydın canım. ♥️
Günaydın güzel bir pazartesi olsun inşallah. :dua:
Sağlıklı günler dilerim. :KK68::KK68:
Günaydın. İnşallah canım. 😘
Günaydın kızlarcım:KK54:

Hava buzzzz öpüyorum hepinizi
Günaydın canım. Sen öpünce ısındı. ♥️😘
Cordelia Cordelia tatlım nasıl fikir ama :rolleyes:
👇👇
Canin insta yok bende. Bazen açılıyor bazen açılmıyor. Bunu açamadım. 😔
Kilomu fotoğraflı paylaşacağım totem yapıyorum😂
Cuma 66,9
Bugün👇
Ooo çok iyi. 😘🧿
Günaydınlar herkese. Dün akşam kaptanımı dinleyerek akşam yediğim 1 parça en üstüne 1 bardak süt ve 1 küçük muzla shake yapıp içtim. Tabi ki süt dokundu :KK14: O kadar sporun üstüne 86.8 kilo çıktım. -200 gr
Süper canim. Yakında 7bler geliyor. Pes etme. Yaza ne kaldı.
Gümnaydınlar hanımlar :KK200:
Günaydın canım. 💐♥️
Günaydın canım. 💐♥️
Günaydınnn 🍀

Kilom: 86,8 (sabitim)
Gerçi tartilacagimi unutup bi 500ml kadar su içmeseydim iyiydi🙃
Günaydın canım benim. 😘
+150 Eki Görüntüle 2994347 reglim yaklasti ondan sanirim oysa ben eksi bekliyordum :kızgın: Zipzip- Zipzip- ugurbocuuu ugurbocuuu
🤔 Neden artı acep. ? Neyse cuma harika bir eksi olacak. Darısı başıma. Cuma ben de başlayacağım. Bugün tartıldım. Ohhhaaaa dedim. 😔

Çok haklısın hocam benşmle yaşıt olanlara bakıyorumda cideden çökenler var biz gene şanslıyız hareketliyiz dikkat ediyoruz yediğimiz şeylerede.
Bende işte dolaba dalan biride değilim ki hiç,sıkıntı çabuk kilo almam bu hep vardı bende,bir dönem çok zayıftım 45 kiloyla kaç yıl devam ettim.
Hafif şey yemesi olmaz ki adam öğlen iş yerinde yiyor akşam gelincede yemek yemesi lazım,çok aşırı yiyen biride değil..
Canım sen hafif şeyler yediğinde sana karışmıyorsa sıkıntı olmaz. İlla benimle oturup yiyeceksin diyorsa o iyi değil.

tamam kızlar şu soğanı koymadım, bu akşam onu da koyayım
bana zeytinyağında bekletilmiş sarımsak ayaklara sürünce çok iyi gelmişti, kızlar onu yapıyormuş çocuklara onu yaptım bir de ama burnu iyicene akmaya başladı. gerçi belki geçiyordur akmaya başladıysa inşallah yaa

kız sen gofretleri yiye yiye nasıl 1.6 kilo verdim 2 günde yaa??

Elhan Elhan bu arada menülerime şifreli lahmacunlarımı eklemeyi unutmuşum, her gün 2 tane acılı :KK70:
Askim 2 gundur yemiyorum evdekiler bitti daha da aldirmam eşime. Dun aksam hepsini onun onune koydum bitirdi yoksa ben gelir gider yerdim :D
2 gundur aksamlari nerdeyse hic yemek yemiyorum. Bir gun 2 kucuk kurabiye yedim, bir gun sadece salata, 1 kofte yedim. Geriye donup menulerime baksan nerdeyse hep ac uyudum ikizlerin pesinde kosunca da hemen verdim daha vericem 59a duscem. Bu aksam da ac yatcam
Maşallah canım tebrikler 😍
Tesekkurler canim

Günaydın canım. ♥️

Ooo çok iyi. 😘🧿

Günaydın canım. 💐♥️

Günaydın canım. 💐♥️

Günaydın canım benim. 😘

🤔 Neden artı acep. ? Neyse cuma harika bir eksi olacak. Darısı başıma. Cuma ben de başlayacağım. Bugün tartıldım. Ohhhaaaa dedim. 😔
Günaydınlar canısı :KK200:

Canım sen hafif şeyler yediğinde sana karışmıyorsa sıkıntı olmaz. İlla benimle oturup yiyeceksin diyorsa o iyi değil.
Beraber yiyoruz zaten akşamları,onun üzüldüğü ben az yiyince doymuyorsun diyor.
Hafta sonu kahvaltıyı iyi yaptım iyi yedim hakkını verdim yani,sporlada azalttım biraz.

Günaydın canım. ♥️

Ooo çok iyi. 😘🧿

Günaydın canım. 💐♥️

Günaydın canım. 💐♥️

Günaydın canım benim. 😘

kaç çıktın kız 😀

Eklentiler

• 0E1BD23C-919C-4BF7-9F8C-2182CC4D7CD0.webp
    0E1BD23C-919C-4BF7-9F8C-2182CC4D7CD0.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın canım. ♥️

Ooo çok iyi. 😘🧿

Günaydın canım. 💐♥️

Günaydın canım. 💐♥️

Günaydın canım benim. 😘

Canım paylaştığım linkte göbekli bir kadın dolabına bikinilerini asmış. Dolabı açıp bir kutu alıyor kremali pasta veya dondurma gibi bir şey. Tam kaşığı daldiracak gözüne bikiniler ilişiyor sonra kutuyu koyup iki yumurta alıp dolabı kapatıyor. :rapci::rapci:

Beraber yiyoruz zaten akşamları,onun üzüldüğü ben az yiyince doymuyorsun diyor.
Hafta sonu kahvaltıyı iyi yaptım iyi yedim hakkını verdim yani,sporlada azalttım biraz.
Benimki de vicdan yapar çatalla ağzıma verir açlıktan ölecek değiliz boyleler işte. :KK51:benim gibi cadı birisi hiç aç kalır mı :confused:
Sporuna bayılıyorum gayretin takdir edilir gerçekten.

Back
X