- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Ne guzelmis yaa cikolataya hayir diyemiyorumYok canım.benim çikolata ve tatlılarla hiç aram yok.sutlu tatlı tercih ederim canım çok çekecek ki o da çok nadir olur şerbetli tatlı yada çikolata yiyeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne guzelmis yaa cikolataya hayir diyemiyorumYok canım.benim çikolata ve tatlılarla hiç aram yok.sutlu tatlı tercih ederim canım çok çekecek ki o da çok nadir olur şerbetli tatlı yada çikolata yiyeyim![]()
Yeni evliyken çok yerdim.o zaman ne kilo dert ederdim ne basenlerimi.dogum yaptıktan belli bir süre sonra kendi kendine geçtiNe guzelmis yaa cikolataya hayir diyemiyorum
Hadi ya anne engeline mi takıldıkKız burada olduğuma göre ek belli zaten almamam lazımyazın yürüyorum çok daha hızlı veriyorum kışın almazsam yaza bu kilo ile girersem çok iyi olucak .. onu demek istedim ..annem gelicek bu hafta haftaya döneceğim inşaallah
![]()
Ben oyle düşünüyorum zatenhaydaaa
herkese bulaşsın diye
sürü bağışıklığı peşindeler herhalde
Eşim arabayi iterken düştüAllahtan birsey olmamis canim
Bende bakacam birazdan zaten açımKız hangi tatlıyı beğendin. Ben de baktım hiçbirini canım çekmedi.![]()
Geçen hafta kaptanimdin napim ...bu hafta rakibin yaptın beni.Ex öyle mi
Cuma gorusecegiz böyle yaparak sadece beni kamçılıyorsunbugün öyle bir spor yaptım ki şimdi devam edeceğim
3. Kez kırmızı kaptan olup adımı zipzipla masterfit tarihine yazdırmayı planlıyorum![]()
Karam gurme mi![]()
Afiyet olsun.
Karam değil bime gitmiştim yoğurt almaya oradan aldım anlık krizim gelmişti.
Geçmiş olsun canım. Allah kaza beladan korusun aileni. Herhangi bir olumsuzluk var mı? İnşallah yoktur.Eşim arabayi iterken düştü![]()
Damak 12 TL olmuş. Hayır demeye başlasak çok iyi olacakNe guzelmis yaa cikolataya hayir diyemiyorum
Aaa çok geçmiş olsun iyi mi?Eşim arabayi iterken düştü![]()
Temiz ve iyi hamam olacakBen hayatımda bir kere hamama gittim gitmeseydim keşke![]()
Geçmişler olsun nasıl iyimi bari bişiyi yoktur umarım ..Eşim arabayi iterken düştü![]()
Canim onda zaten ankilozan spondilit hastaligi var. Yillardjr kalcasinda agri var. İnşallah tetiklememiştir. Bu hastaligida bir düşme sonrasi agrisi gecmeyince öğrenmiştikAaa çok geçmiş olsun iyi mi?
Simdilik iyi abla sagolun ama ust mesajda da dedigim gibi normalde zaten kalca agrisi var hastalıktan dolayiGeçmişler olsun nasıl iyimi bari bişiyi yoktur umarım ..
İnşallah sorun yoktur.Canim onda zaten ankilozan spondilit hastaligi var. Yillardjr kalcasinda agri var. İnşallah tetiklememiştir. Bu hastaligida bir düşme sonrasi agrisi gecmeyince öğrenmiştik![]()
Geçmişler olsun dikakt edecek bundan sonra yapmasın böyle işleride.Simdilik iyi abla sagolun ama ust mesajda da dedigim gibi normalde zaten kalca agrisi var hastalıktan dolayi
Geçmiş olsun migi.Saol canım bol bol vitamin alıyorum kıza da bakıyom şimdi elsaya bakıyoruz![]()