• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

e aşağıdaki göstergeler doğruysa o kadar yemeye gayet güzel kilon var.
Evet çok kilom yok ama boy ufak olunca kilo fazla duruyor ne yazık ki bu aldığım kilolar da hamilelikten en kötü aç karna tartıldığımda 54,55 görsem çok mutlu olacam

o aklındaki tartı şimdi yavaşça yere bırak tatlım
yediklerine say
sanki hiç yemedin mi ki tart
ben öyle diyorum kendime hep
şimdiye kadar her canım istediğinde yedim
ne zaman istersem yine yiyebilirim. şimdi yememeyi tercih ediyorum de
Dün YouTube da gördüm Allah'ım nasıl güzel.bugun de ekmek yapicam hadi dedim fırın çalışacak,elmalar da çürümesin yapayım bari dedim.amacim tasarruf etmek:KK45:

Bizim bölge de ekmek çok tüketilir. Pilavın yanına bile yufka ekmek indirdiğimiz olur. Ekmeksiz birşey yediğimde bile psikolojikm3n mutsuz hissediyorum. Ama aşmaya çalışıyorum bunu

ya sabah ekmek yemediğimde asla gün içinde toparlanamıyorum ben de
tam buğday, ekşi maya, beyaz fark etmez ama ekmek muhakkak sabah yemem lazım.
ama tabi diğer öğünlerde kesince yavaş yavaş aramamaya başlıyorsun.
sen zaten gerçekten hemen kesme, emziriyorsun ama yavaş yavaş azaltabilirsin tabi.

İyi akşamlar. Hep bu saatlerde gün sonu veriyorum yemekten sonra, çünkü sonrasında telefonu elime alacak fırsatı bulamıyorum. Akşamları çocuğu uyuturken ondan önce uyuyorum neredeyse 😊
Eki Görüntüle 2995186

1 kk peynir,
Bol yeşillik,
1 dilim kepek ekmek

Akşam 18.15
1 porsiyon hamsi,
1 kase salata,
3-4 yk fasülye yemeği,
1 dilim kepek ekmek.

2 lt su. @ugurbocuuu

aa kuşum seni özellikle arattım dün pek göremedim seni
menü süper adımlar süper
sakın bırakma dün ikimiz de hamsi yemişiz :D

Dün YouTube da gördüm Allah'ım nasıl güzel.bugun de ekmek yapicam hadi dedim fırın çalışacak,elmalar da çürümesin yapayım bari dedim.amacim tasarruf etmek:KK45:
haaa tasarruf içinnnn :KK66:
tamam ya öyle desene
o zaman yap elmalı tartı, soğusun güzelce, at buzluğa ideal kilonu verdiğinde yersin bir dilim :KK8:

dur verirsin vücut duraklama devrine geçmiştir.

al al, benim de hedef 54

valla emzirme bu kadar ekmeğe kilo verdirir mi bilmiyorum :KK70: ama vücut o sayıda ekmeğe alışm ışsa tabi bu dilimlerde açlık çekiyor olabilir :KK70:

kız artık yavaştan başlama hızlı hızlı başka kaç gündür yoksun

memeler fora diyorum yaaa, yani ne bileyim belki yeni yaptırdılar herkese göstermek istiyorlar da olabilir tabi :KK70:
ah bacım ben bi basladim mi abartiyorum sonra iki hafta sonra enerjim azaliyor dengeli gitmek istiyorum .. 🤭

haaa tasarruf içinnnn :KK66:
tamam ya öyle desene
o zaman yap elmalı tartı, soğusun güzelce, at buzluğa ideal kilonu verdiğinde yersin bir dilim :KK8:
Her şey pahalı canım bak sende aynı fikirdesin tasarruf zamanı hemen bir art niyet nedir bu yahuu:sopa:
tövbeler olsunnnnnn :KK57:
Aynen bende ilk gördüğümde senin gibi baktım canım 😱

Back
X