• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yaşıyor olmazdin diyeceğim de .
benim kp şeker hastası 400 lerde falan şekeri.
baklavi artı kola götürüyor ,yemek arkası. adam sapasağlam çivi çiviyi sokuyor bazılarında sanırım 🙄
bizim de öyle bir tanıdığımız vardı. şeker hastasıydı habire tatlı pasta yer çivi çiviyi söker derdi.
sonunda karaciğeri iflas etti
vücudu zorlamamak lazım
bir yerde tık deyip duruyor Allah korusun

bizim de öyle bir tanıdığımız vardı. şeker hastasıydı habire tatlı pasta yer çivi çiviyi söker derdi.
sonunda karaciğeri iflas etti
vücudu zorlamamak lazım
bir yerde tık deyip duruyor Allah korusun
Aynen canim eninde sonunda bir yerden çıkıyor ..

Geçmiş olsun canım 💙 Mide bulantısı niye oldu ki? Üşütmüş olabilirsin. Hava çok soğuk. Meyve çayı yap kendine portakal, limon, elma sıcak sıcak iç....

çok geçmiş olsun canım üşüttün mü acaba?

Dün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattım :( mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var

Dün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattım :KK43: mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var

geçmiş olsun canım
gel bir c vitamin sandoz tokuşturalım beraber :eğlence:

Dün duş alıp dışarı çıktım üşüttüm herhalde. Kesinlikle kalkamıyorum çocuğun kahvaltısından arta kalanlardan yedim bir ilaç içtim yattım :KK43: mide bulantısı baş ağrısı bel ağrısı halsizlik var
Duş alıp dışarı çıkmakla risk almışsın. :KK43:
Dinlen canım 💙 İlaçlar şifa olur inşallah. :dua:

ooo banyo yapıp dışarı çıkınca üşüttün demek ki . çok geçmiş olsun kuzum.

Uyumuşum çocukla birlikte adinsayarin da günü dönmüş zaten.

Şu şekilde haftalık gösterge yerinden 26 ocağı tarihli olarak çektim zaten 7548 de kalmışım bitirecektim güya neyse bugünlük de böyle olsun
Canim beni etiketler misin sporlarina. 🤩

Back
X