• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Normalde hep etiketlerdim biliyosunuz bu hafta kafa yerinde yok 🙊
Evet canım biliyorum. Senden kaynaklı değil birçok kişi beni etiketlememiş ve spor listelerini çok zor yapıyorum. Muhtemelen 2 hafta listeleri yapmadığım için unutulmuş olabilir atlanmış olabilir o yüzden Elif tekrar etiket yapsin istedim.

Evet canım biliyorum. Senden kaynaklı değil birçok kişi beni etiketlememiş ve spor listelerini çok zor yapıyorum. Muhtemelen 2 hafta listeleri yapmadığım için unutulmuş olabilir atlanmış olabilir o yüzden Elif tekrar etiket yapsin istedim.

ben seni sen olmasan da etiketliyorum kuzu
adeta yokken masana bırakılan anma gülü gibi :D

Eklentiler

• Screenshot_20220127-133907_Haylou Fit.webp
    Screenshot_20220127-133907_Haylou Fit.webp
    19 KB · Görüntüleme: 21
Hatta ozel mesajda spor bildirmişim gecen gun 🙈🙊😅 kafam oyle karışık

Gerçekten güya sıcak diye mersin e kaçtık yatakta geçirdik dışarıda muhteşem bir güneş var ama
Karda insan kendini koruyor bir şekilde. Mersin havası iyi gelmedi demek ki🥺 Bizim burada güneş var ama rüzgar da var. Gölge çok soğuk. Çocukların durumu nasıl canım?

Back
X