• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım 19 aylık gelişim geriliği var galiba. Onun için beslenme programı verdi sanırım. @EppekArasi daha iyi anlatır.
Ön bilgilendirme yaptım. 😘

Şunu bir Türkçe söylesene neden bahsettin anlamadım. 🤣🤣🤣 Ya o filmi de izledim aslında biliyor musun Ama çok oldu unuttum.

ya rüyalarda kişilerin zihnine girip fikir ya da düşünce aşılıyorlar, o esnada rüyanın gerçek gibi algılanması içinde zihinleriyle her detayı oluşturmaya çalışıyorlar. en sn çok baba bir adamı etkileyeyim diye rüya içinde rüya içinde rüya 3 katmanlı rüya dünyası yaratıyorlar ama bunun bir kötü tarafı var... iyi tasarlayamazsan ve çıkamazsan rüya aleminde zihnin hapsolabilir... devamı hdfilmcehennemi.com da 😂😂
Pirinc ve bulgur yerine her şeyde kullanılabildiğini fark ettim. Hatta robotta çekip un haline getir kek, poğaça , kurabiye yap.
İki kabak rendelenir
İçine lor veya peynir
Bir yumurta
Bir yemek kaşığı yoğurt
Bir çay bardağı yulaf ezmesi ( iri taneli ögutulecek)
Az bi zeytinyagi , tuz karabiber
Bunlari karıştır yağlı kağıt serilmiş küçük bir borcamda üzeri kızarıncaya kadar pişir.
tamam fvorilere ekledim bunj 🥰🥰

ya rüyalarda kişilerin zihnine girip fikir ya da düşünce aşılıyorlar, o esnada rüyanın gerçek gibi algılanması içinde zihinleriyle her detayı oluşturmaya çalışıyorlar. en sn çok baba bir adamı etkileyeyim diye rüya içinde rüya içinde rüya 3 katmanlı rüya dünyası yaratıyorlar ama bunun bir kötü tarafı var... iyi tasarlayamazsan ve çıkamazsan rüya aleminde zihnin hapsolabilir... devamı hdfilmcehennemi.com da 😂😂

tamam fvorilere ekledim bunj 🥰🥰
Heee rüya tabiri yapılıyormuş. fesang fesang

27 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir buçuk haş. yumurta, peynir, avakado ezmesi, bir dilim tam tahıllı, zeytin, maydanoz, çay
12.30 Sade Türk kahvesi
16.00 Ekşi kayısı kurusu avuç içi
18.00 Dört kaşık domatesli yulaf pilavı
İki litre su, bitki çayları
Zipzip- Zipzip-
Ya nasıl duruyorsun anlamadım ki üst üste birkaç gün hem de sabaha baya kilo vermiş olacaksın

27 Ocak Menüm
08.30: 1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek

13.00: 1 dilim ekmek
2 kase tarhana çorbası

15.00: 1 kase yoğurt
1 küçük muz

18.30: 1 dilim ekmek
3 içli köfte
1 ,5 kase yayla çorbası
2 lt su