HoşgeldinMerhaba hepinize iyi aksamlar dilerim.zayıflamak için gezinirken sizi buldum.aranızda banada yer var mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HoşgeldinMerhaba hepinize iyi aksamlar dilerim.zayıflamak için gezinirken sizi buldum.aranızda banada yer var mı?
hoşgeldin canım.
Hosbuldum kızlarGel canım gel hoşgeldin kaptanlarımız sana yazarlar şimdi görünce
seni bu hafta çok gergin görüyorumYarın bol su iç fiziksel aktiviteni artır canım. Sosyal hayattan bağımsız yaşayamıyoruz sen de haklısın. Menülerde o günkü durum hakkinda minik notlar olursa ben de evde hop oturup hop kalkmam.![]()
Hoşgeldin canım, ilk sayfada bir form var seni tanımamız için onu doldurman gerekiyor sanırımMerhaba hepinize iyi aksamlar dilerim.zayıflamak için gezinirken sizi buldum.aranızda banada yer var mı?
Hoşgeldin canım, ilk sayfada bir form var seni tanımamız için onu doldurman gerekiyor sanırım![]()
afiyet olsun. adımsayarlara dikkat edelim canım. spor puanına etki ediyor.29 Ocak Menüm
09.00: 6 yk yumurtalı patates
1 çay kaşığı tereyağı
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
14.00: 1 kase yayla çorbası
1 dilim ekmek
15.00: 1 küçük muz
19.00: 5yk nohutlu pilav
1 parça Izgara tavuk2 bardak ayran
21.00: 1 bardak süt
2 lt su
Gün boyu hareketliydim ama saatimi koluma takmayı unutmuşumO yüzden adım sayımı bilmiyorum
60kiloyum
Çiğ çiğ yenilme riski altında oldugumdan olabilir mi acabaseni bu hafta çok gergin görüyorum![]()
Hoş geldin kinoalihatuncumMerhaba hepinize iyi aksamlar dilerim.zayıflamak için gezinirken sizi buldum.aranızda banada yer var mı?
Hosbuldum ElhancığımHoş geldin kinoalihatuncum![]()
Herkes uyusun o zaman yapak mı
Seni ilk kez gördüm kulüpte. Sanırım yeni üye olmuşsun tazecik hayırlı olsun canım. Şimdi aklında bir sürü soru vardır. Burası sıcak samimi bir ortam. İyi denk gelmişsin bizim sayfamıza. İnşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya inersin.Hosbuldum Elhancığım![]()
Biz zombi dizisine başladıkHerkes uyusun o zaman yapak mı![]()
evetama çocuk doğru söylüyor hiç kilo yapmaz bunlar. rahatlıkla ye gitsin
aman allahımmCnm kediden bahsetmişin
Evde kuş varsa pek tavsiye etmem
Yan tarafta oturan gorumcemin kedisi vardi, benim kiz cok sevdigi için bizede girip cikiyordu. Gece onun odasinda kalmış, sabah işten geldigimde bi baktim bizim kuşu öldürmüş. Halbuki yanimizda hiç dokunmuyordu
bir daha mars falan olalım
savaşçı gezegen olalım olmuyor böyle![]()
eveet yıllar su gibi geciyorrSeneye üniversite sınavına hazırlanacak şimdiden korku bastı.lgs yedi bitirdi.gozumuzu açıp kapattık üni. sınavı geldi
evet ablacım yakınız hem hollandaya hem almanyayaBizim gittigimiz yer Eupen mış cnm
Siz almanyaya yakinmisiniz
aynen benimde oyleydiAsk olsun benim nazarim sadece kendime geçer merak etme denemeyle sabit
Hiç altına yapmıyor diye içimden geçirdiğim kızım gece altına yapmış![]()
ayyy sukur daha iyiyim ablaaDaha iyi olman dileğiyle bitanem.![]()
evett canım benim malesefgünaydın.
Harika.
Gun ay dıın.
Günaydın beybisi.
Günaydın sana da canım.P.tesi - 2 kg bekliyoruz.
Günaydın bebek. 82 olmuşsun.![]()
yaaa biz gecen sene ramazandan once ramazanda neydi oyle nasıl azimli nasil guzel sporlar sayilar veriyordukDimi ne kaldi surda yaza
Bir bakmisiz ramazan, bayram derken yaz gelmis :)
ramazan gelecek nerdeyse gecen seneki ramazandaki azmimizi hatirladimmEvet herkes bı saldı veren geri alıyor. Ben cuma ne çıkacağım bilmiyorum. Neyse 2 aya veririm 1 ayda aldığımi.![]()
Canım, kaptanımızADINIZ: melda
YAŞINIZ:40
BOYUNUZ:1.64
KİLONUZ:79
HEDEF KİLONUZ:62
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:evhanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik,stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ sağlık
Anlamaya çalışıyorum.kafamda o kadar soru isareti var ki anlatamam.yeni üyeyim canımSeni ilk kez gördüm kulüpte. Sanırım yeni üye olmuşsun tazecik hayırlı olsun canım. Şimdi aklında bir sürü soru vardır. Burası sıcak samimi bir ortam. İyi denk gelmişsin bizim sayfamıza. İnşallah sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya inersin.![]()
Tam kaptan psikolojisine girdi ki hem de nasılseni bu hafta çok gergin görüyorum![]()
İnşallah canım.çocuk gibi heyecanıyım