• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu ne canım termal eşofman mi
Su kaybettirir bu sana canım böyle termal kıyafetler yağ yakımına etki etmiyor ki eskiden benim teyzem poposuna poşet sarardı yürüyüş yapardi havasız bırakıp terletmekten başka bisey yapmıyor

Termal tayt diye geçiyor sporla kullanınca faydasını olur mu acaba yaa
Yalnız teyzen yaratıcıymış🤣
aynen su kaybettiriyor ve toksin atıyor terlemeyle. yağ yakımına etkisi yok. ben yıllar önce almıştım arkadaşla birlikte. o da kullanamadı ben de. sonra ben benimkini verdim birine.

İmociler tamam
Alıntı yapmayı da biliyorsun
:super::super::super:
Bak ilk ders etiket yapmayı öğretebilirim. Biliyorsan yazmadim say :olamaz:
Telefonundan @ bu işareti buluyorsun. Rakamlar bölümünde var.
@ bunun yanına boşluk koymadan ismini yaz
Kinoalihatun Kinoalihatun işte bu. Ben de kendiminkini yazıyorum bak
Elhan Elhan
Deneyelim mi :rolleyes:
Kurcalaya kurcalaya biseyler buldum🙈
Elhan Elhan ❤teşekkür ederim.

sana acilen bir torun lazım :olamaz::olamaz::olamaz:
Şimdiki torunlar doğar doğmaz wifi şifresini soruyor:sus:
Kinoalihatun Kinoalihatun bacimizi elbirliği ile Kadınlar kulübünde ihtiyacı olan teknik bilgileri öğretelim. Son ders BDV' ye girip sonra sağ salim tek parça halinde çıkmak olacaktır. :cool:

Şimdiki torunlar doğar doğmaz wifi şifresini soruyor:sus:
Kinoalihatun Kinoalihatun bacimizi elbirliği ile Kadınlar kulübünde ihtiyacı olan teknik bilgileri öğretelim. Son ders BDV' ye girip sonra sağ salim tek parça halinde çıkmak olacaktır. :cool:
Datlim kadın belki forumda yeni değildir

Evet şimdi baktim yeniymiş özür dilerim örtmenim

Kurcalaya kurcalaya biseyler buldum🙈
Elhan Elhan ❤teşekkür ederim.
Tebrikler ilk seferde başardın :KK9::KK36:
Her gün düzenli olarak menü bildirimi yapıyoruz. Menulerin altına asıl kaptanımız Zipzip- Zipzip- sonra da takıma girdiğinde kendi kaptanini etiketleyeceksin. Bir de sporlar için Cordelia Cordelia etiketleniyor. Rica ederim.

Tebrikler ilk seferde başardın :KK9::KK36:
Her gün düzenli olarak menü bildirimi yapıyoruz. Menulerin altına asıl kaptanımız Zipzip- Zipzip- sonra da takıma girdiğinde kendi kaptanini etiketleyeceksin. Bir de sporlar için Cordelia Cordelia etiketleniyor. Rica ederim.
Teşekkür ederim canım.ekran görüntüsü aldım.unutmayim diye😘

Teşekkür ederim canım.ekran görüntüsü aldım.unutmayim diye😘
Gözünü korkutmayayim biraz muhabbet olsun bizlere isinasin diye yazdım. Zamanla her şeyi kendi kendine çözüyorsun zaten. Bunlar detaylar. Asıl önemli olan düzenli olarak yemeni içmeni hem bizim hem senin takip etmen.

Gözünü korkutmayayim biraz muhabbet olsun bizlere isinasin diye yazdım. Zamanla her şeyi kendi kendine çözüyorsun zaten. Bunlar detaylar. Asıl önemli olan düzenli olarak yemeni içmeni hem bizim hem senin takip etmen.
Sıcacık karşıladın çok teşekkür ederim canım.sanırım iki takım oluşturup yarışıyorsunuz.ilk sayfada.formu alırken gördüm.o nasıl oluyor?

Yarın bol su iç fiziksel aktiviteni artır canım. Sosyal hayattan bağımsız yaşayamıyoruz sen de haklısın. Menülerde o günkü durum hakkinda minik notlar olursa ben de evde hop oturup hop kalkmam. :KK60:
Hayal ettim elinde telefonla koltukta zipladigini hele benim gün menüsünü gördüğünde ne yaptın acaba abla 😭😅

Abooo Kız bi dilim börek yedi diye karşılığı bu mu olacaktı Elhan Elhan cığım günah değil mi bu kızcağıza hali kalmamis
Kendi kendine çözüm getirmiş ben ceza vermek zorunda kalmadım. :super:
Mayacık ev poğaçası yedi diye neler söyledim kıza ondan sonra yanına yaklasmadi kaçamakların. Sen de dikkat edersin artikin :confused:

Back
X