• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendi kendine çözüm getirmiş ben ceza vermek zorunda kalmadım. :super:
Mayacık ev poğaçası yedi diye neler söyledim kıza ondan sonra yanına yaklasmadi kaçamakların. Sen de dikkat edersin artikin :confused:
Ben cezadan falan korkmam da hayalkırıklığına uğratırım diye korkarım.

İyi geceler arkadaşlar yoğun bir gündü anca vakit bulabildim adımları paylaşmaya Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Eklentiler

• Screenshot_20220129-234946~2.webp
    Screenshot_20220129-234946~2.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 26
Allah'ım sana geliyorum diye bir bağırdım :mad:
Bu hafta günler buluşmalar kaçamaklar arttı mı bana mı öyle geliyor Busracim?
Başka bir plan programim yok şükürler olsun 🤣 evde de fırın calistirmamak icin hic bir şey yapmicaz elektrik faturasını görünce karar aldik. Bak oyun hamurundan kurabiye yapcaz artık

Eklentiler

• IMG_20220127_142453.webp
    IMG_20220127_142453.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 35
Sıcacık karşıladın çok teşekkür ederim canım.sanırım iki takım oluşturup yarışıyorsunuz.ilk sayfada.formu alırken gördüm.o nasıl oluyor?
Rica ederim aklına ne gelirse sor birimiz görmesek digerimiz mutlaka cevap yazar.
Ben de yeni yeni çözdüm bildiğim kadarıyla anlatayım Meldacim.
Kırmızı ve mavi iki takımımız var. Bu hafta en çok kilo veren takımin yüzdesi hesaplanıyor o takım şampiyon oluyor.
Bu arada o hafta içinde en çok kim kilo verdiyse o önümüzdeki haftanın kırmızı takım kaptanı oluyor.
Bu kırmızı kaptan bizim içimizden kendine rakip bir kaptan seçiyor.
Sonra bu iki kaptan yarışmacılarıni seçiyor.
Bu haftanın kırmızı takım kaptanı benim.
Rakibim de 60kiloyum 60kiloyum dediğine göre bu hafta beni çiğ çiğ yiyecekmiş 😁

Başka bir plan programim yok şükürler olsun 🤣 evde de fırın calistirmamak icin hic bir şey yapmicaz elektrik faturasını görünce karar aldik. Bak oyun hamurundan kurabiye yapcaz artık
Ellerinize sağlık canım ❤️ kızın çok tatlı maşallah. O nasıl bir piremseslik:KK68:

Rica ederim aklına ne gelirse sor birimiz görmesek digerimiz mutlaka cevap yazar.
Ben de yeni yeni çözdüm bildiğim kadarıyla anlatayım Meldacim.
Kırmızı ve mavi iki takımımız var. Bu hafta en çok kilo veren takımin yüzdesi hesaplanıyor o takım şampiyon oluyor.
Bu arada o hafta içinde en çok kim kilo verdiyse o önümüzdeki haftanın kırmızı takım kaptanı oluyor.
Bu kırmızı kaptan bizim içimizden kendine rakip bir kaptan seçiyor.
Sonra bu iki kaptan yarışmacılarıni seçiyor.
Bu haftanın kırmızı takım kaptanı benim.
Rakibim de 60kiloyum 60kiloyum dediğine göre bu hafta beni çiğ çiğ yiyecekmiş 😁
Bayağı karışık.Ama çözerim inşallah.Anladığım kadarıyla en yüksek kiloyu sen verdin geçen hafta tebrik ederim.Daim olsun başarın inşallah.Darısı başıma💕

Bayağı karışık.Ama çözerim inşallah.Anladığım kadarıyla en yüksek kiloyu sen verdin geçen hafta tebrik ederim.Daim olsun başarın inşallah.Darısı başıma💕
Bizim şiskolar geçen hafta ya regl oldular ya hastalardi ya misafirlikte ...aslında çok kilo vermedim 1.1 kilo... Teşekkür ederim yine de. Senin de azmin daim olsun. Darısı başına inşallah.

Hoşgeldin canım ♥️ inaninca sabredince çok güzel kilo veriliyor 🤓 ben daha iki ay oldu 12 kilodan kurtuldum 🤗 yarışmalar insanın yememesi için hırs yaptırıyor ❤️💙 mutlaka katil 💪

canım süt gaz yapar. sen de hergün içiyorsun galiba. A grupları için sorun değil de 0 grubuysan gaz yapıyor. ben de bugün latte yaptım içtim ama laktozsuz sütle. onu da zaten hergün tüketmiyorum.
ama genel olarak gaz yapan yiyecekleri tüketme ya da nadir tüket. ben nadir tüketiyorum. mesela bana baklagiller, süt, yoğurt, turp, lahana, karnıbahar vs çok gaz yapıyor. aralıklı yiyorum ya da az yiyorum. mesela eskiden yoğurdu sık sık ve 1 küçük kase yerdim. şimdi nadir ve 1-2 yk yiyorum yemeğin yanında.
bağırsak gazı insanı çok bunaltıyor ve kiloyu da etkiliyor aklında olsun.
Kaptanim sanki sebze yemeğini arttıran iyi gelecek. Yani böyle yaz olsa kabak detoksu gibi yapasim var. Sütü her zmaan içerim beni pek rahatsız etmez aslında

Back
X