- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlış tatlış yazıp beni utandirma bak
1.1 kilo güzel vermissin canımBizim şiskolar geçen hafta ya regl oldular ya hastalardi ya misafirlikte ...aslında çok kilo vermedim 1.1 kilo... Teşekkür ederim yine de. Senin de azmin daim olsun. Darısı başına inşallah.
Afiyet olsun canımZipzip- @ cordelia
Elhan
Kahvaltı 12.00
1 d tambuğday
1 yumurtadan biberli peynirli omlet
Yarım dilim süzme peynir yarım dilim kaşar
4 zeytin 1 d hindi füme
Domates salatalık biber
2 ceviz 1 kuru kayısı 1 kuru erik
Akşam 18.00
1 tabak kinoa kısırı
1 tatlı 1 tuzlu kurabiye
Ara 10.30
1 b kefir
Su
2 lt
Spor
Kordişin videosu 750 p
20 dk pilates 160 p
35 dk tempolu yürüyüş 175 p
Adım 8538853 p
Onu çok eskiden izliyodum ben , bi bakayım tekrar. Geçen hafta Neşeli Günler vs izledik. Vecihi’ye bayıldılar"Once Upon a time" diye masal tadında çocukların bayilacagi bir dizi var. Ben çok sevmiştim. Aile dizisi. Çok sürükleyici ayrıca ...
Maşallah sana canım.doğru söylüyorsun.yarışmaya katılmak icin ne yapmalıyım?Hoşgeldin canıminaninca sabredince çok güzel kilo veriliyor
ben daha iki ay oldu 12 kilodan kurtuldum
yarışmalar insanın yememesi için hırs yaptırıyor
mutlaka katil
![]()
Afiyet olsun eppeğim.Eki Görüntüle 2997441 @CordeliaElhan
Zipzip-
Menu
Sabah (9:00)
2 dlm tam bugdaya firinda cakma pizza
1kk peynir
Cay
Ogle(13:00)
1 orta boy haslanmis patates
2 cigkofte
Aksam(18:00)
1 kase mantar corbasi
7yk kurufasulye
Salata
Su:1.5 lt
Teşekkür ederim deAfiyet olsun canım![]()
Yok dövmeyecegim sanırım.Teşekkür ederim dedövmeyecek misin
Sen daha iyi vereceksin. İlk zamanlarda çok gidiyor.1.1 kilo güzel vermissin canım![]()
Teşekkür ederimYok dövmeyecegim sanırım.![]()
Rahatsız olduğunu belirtseydin keşke daha önceTeşekkür ederimgönlüm rahat uyuyabilirim
![]()
Pazartesi tartisindan kacamayacaksinKızlar ben regl oldum pazartesi tartılcakmıyım fark ediyormu
kabızlık oluyor mu?Kaptanim sanki sebze yemeğini arttıran iyi gelecek. Yani böyle yaz olsa kabak detoksu gibi yapasim var. Sütü her zmaan içerim beni pek rahatsız etmez aslında