- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Oyy gecmis olsun kaptancimhastayım ben![]()
Bu arada su dunku videoya bayildim strechibg gibi spir oncesi super olur. Hem bele sirta da iyi geliyir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy gecmis olsun kaptancimhastayım ben![]()
Geçmiş olsun canım.hastayım ben![]()
Mekigini yapamadım bir de yüz üstü elleri ve ayakları kaldırıyoruz ya orası zor geldi canım. Ama bitince çok iyi hissettirdi. Çok beğendim.Oyy gecmis olsun kaptancim
Bu arada su dunku videoya bayildim strechibg gibi spir oncesi super olur. Hem bele sirta da iyi geliyir![]()
Yaaa ama cokk tatli buUyuyor ponçik. Eki Görüntüle 2997591
Neyin var canim cok gecmis olsunhastayım ben![]()
Tamam canim yarışma oldugu icin 0 kabul ediyoruzYok canim ya dun cekemedim fotosunu. Sarji bitti bandimin. Gecmise baktim orda da yok hic adim synchronization yapmam lazim.
Resimsiz sayilmazsa sayilmasin dunku. Sarja taktim, artik dikkat ederim sarji az kalinca hemen fotografini alirim.
MaşallahUyuyor ponçik. Eki Görüntüle 2997591
Afiyet olsun canimElhan kahvaltim canım. Birkaç domates daha ekledim sonra
Afiyet olsun canımElhan kahvaltim canım. Birkaç domates daha ekledim sonra
Sağol canimcimAfiyet olsun canim![]()
Canım yoktuAfiyet olsun canımMaydanoz yok muydu
Kahvalti sonrası gidecekler mi
![]()
cordelia nın attığı video mu?Oyy gecmis olsun kaptancim
Bu arada su dunku videoya bayildim strechibg gibi spir oncesi super olur. Hem bele sirta da iyi geliyir![]()
Geçmiş olsun canım neyin var![]()
Geçmiş olsun canım.
Oldu mu şimdi
Ağız tadıyla yenemeyecek miyim seni
Yoksa ben seni hasta halimle bile yendim mi diyeceksin
Hayırdir neyin var![]()
valla hiç keyfim yok. başım bir tuhaf, ağzımın içi bir tuhaf, hafiften mide bulantısı var. hava soğuk ondan kaç gündür tadım yoktur diyordum ama sanki bugün arttı rahatsızlığım. ayrıca sabah işyerinden arkadaş aradı covid mişNeyin var canim cok gecmis olsun![]()
İnşallah bulaşmamıştir. Vücudunda ağrı var mı canım? Sıcak bir tarhana çorbası yapacak birini bulursan iste içine sarımsak da at. Allah şifa versin. Dinlen en güzeli bu.valla hiç keyfim yok. başım bir tuhaf, ağzımın içi bir tuhaf, hafiften mide bulantısı var. hava soğuk ondan kaç gündür tadım yoktur diyordum ama sanki bugün arttı rahatsızlığım. ayrıca sabah işyerinden arkadaş aradı covid mişkafam karıştı.
Gördüm canım beyaz ekmek yemez sanırım Fesang. Cıss un değilse tolera edebilirim.Yumurtalı ekmek mi o no no no şimdiElhan kaptan gelir sade ekmek bile yedirmiyor bize yumurtalı kızarmış ekmeğe çok kızacak
![]()
İyi iyi unuttum kuaförde olduğunu.Sağol canimcim
Canım yoktugittiler onlar ben de çıktım 20 dk yürüdüm kuafordeyim şimdi. Dönüşte yine yürüyeceğim
![]()
valla hiç keyfim yok. başım bir tuhaf, ağzımın içi bir tuhaf, hafiften mide bulantısı var. hava soğuk ondan kaç gündür tadım yoktur diyordum ama sanki bugün arttı rahatsızlığım. ayrıca sabah işyerinden arkadaş aradı covid mişkafam karıştı.
Geçmiş olsun canım, benim kızda da mide bulantısı oldu bugün iyi. Vitamin iç, çorba iç, meyve ye, ıhlamur tarzı şeyler iç canım. Geçmiş olsunvalla hiç keyfim yok. başım bir tuhaf, ağzımın içi bir tuhaf, hafiften mide bulantısı var. hava soğuk ondan kaç gündür tadım yoktur diyordum ama sanki bugün arttı rahatsızlığım. ayrıca sabah işyerinden arkadaş aradı covid mişkafam karıştı.