Düşerim canım inşallah çok açım bakma onlar ne ki helvayı felan kalıbıyla yerim ben hiç abartı değil bu bir çatal helva yok sayılıyor

Patates 1 tabak yerine 5 10 tane bu da aynisekilde

Bunlar benim normalde yediğim şeyler diyet döneminde sadece miktarını ayarlıyorum yani uzak duramam hep pirinç yemiyorum mesela ama pirinç pilavı yaptığım gün de normalde yedigimin 3 te biri kadar yiyorum benim karbonhidrat da çok çok ihtiyacım var tek tip beslenmiyorum mesela tamamen yağsız tuzsuz yedigim salatayi menüye bazen yazmıyorum kalori değeri pek yok diye vitaminlerimi de alıyorum sadece meyve işi zorluyor sevmeyince yoksa yoğurdum.peynirim yumurtam sebzem et balık tavuk hep oluyor beyaz ekmek hiç yok ayarliyorum
Bahane ettiğimizi düşünüyorlar ama mesela benim oğlum 15 aylik 11 kilo kocaman bir çocuk ve ben onu 10 gündür nerdeyse tamamen kendi bedenimden besliyorum bütün enerjisini benden alıyor kulak enfeksiyonu oldu hasta hic birşey yemiyor antibiyotik kullandı doktor bol bol emzir dedi öyle sadece proteinle beslenemem basit şekerler çok gerekiyor normalde ne yiyorsam onu azaltiyorum canım
Turşuyu ekmekle yerken şimdi ekmeksiz mesela
Şimdi de çok acıkmış olarak yattım oğlan yine öyle bir süt emdi ki herşey ona gitti