• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim de geçen haftadan beri yeğenlerim burda. Perşembe gidecekler :)
Oyy ben diyette onlara uymadim 1 yıl hep geldiler. Bu kez onlara uyup, sonra 1 yıllık bir programa başlamak istiyorum. Yaza 60 kilo girmek zorundayim. Tekrar kilo alıp düşman sevindirmek istemiyorum. (Sanalda kimse alınmasın sanalda düşmanım yok. Ben reel düşmanlardan bahsediyorum. )

Oyy ben diyette onlara uymadim 1 yıl hep geldiler. Bu kez onlara uyup, sonra 1 yıllık bir programa başlamak istiyorum. Yaza 60 kilo girmek zorundayim. Tekrar kilo alıp düşman sevindirmek istemiyorum. (Sanalda kimse alınmasın sanalda düşmanım yok. Ben reel düşmanlardan bahsediyorum. )
Ben Mart'ta 58 diyordum ama bakalım. Yaza 36/38 beden girmek istiyorum ve selulitlerimden kurtulmak

İkimize de başarılar diliyorum canikom💜🧡💜🧡💜

Yoktur canım yaş farkı 🧿😉
Ne bileyim ben böyle eksi gelmezdim üstüste, enterasan geldi. Herhalde olayı çözdüm artık, sporun da etkisi var tabi.
58 oldum artık yaşlandım yani..
Düzenli yiyince kaçırmayınca birse spor olunca gidiyor.
Tamam abla.bende acı çehre otu vardı adamı surundurmuyor öldürüyor resmen.anlatmana göre bu daha iyi 😘
Kullananların hepsinde aynı etki olmuyor herhalde,brn bir ara neredeyse hiç ymiyordum o yzdende sıkıntı olmuştu.
Yediğim zman gene etkiliyor.
Dün içtim akşam,bişi yememiştim hala ayn çıkmadım daha
Kirazsapı, bi de neydi o adını unuttum, onlardan içiyorum bana mısın demiyo bağırsaklarım:işsiz:
Herkeste aynı etkş yok maaşesef.
Sigarayı bırakınca birde diyete girince başladı bende.

Elhan Elhan cığım
60kiloyum 60kiloyum canlar tebrik ederim
Her ne kadar mavi takım kırmızı takım desek de verilen tüm kilolar cok mutlu ediyor
Cumaya daha da güzel olacak
Şiskocuklarimiz zayıfladıkça kendimi iyi hissediyorum ben de. :rolleyes:
Takımlar amacına uygun işlevini yerine getiriyor. :super:
Böcüüüm akşam ogunune az bir köfte ve salata ekleyeceğim bilgin olsun. Birden verilen kilolara hazırlıklı değil bünyem. Sen de nasıl hareket edersen kabulüm. Zipzipime sözüm vardı yoksa beni dövecek. :oops:

58 oldum artık yaşlandım yani..
Düzenli yiyince kaçırmayınca birse spor olunca gidiyor.

Kullananların hepsinde aynı etki olmuyor herhalde,brn bir ara neredeyse hiç ymiyordum o yzdende sıkıntı olmuştu.
Yediğim zman gene etkiliyor.
Dün içtim akşam,bişi yememiştim hala ayn çıkmadım daha

Herkeste aynı etkş yok maaşesef.
Sigarayı bırakınca birde diyete girince başladı bende.
Çıtırımmm:KK74:
Bugün 35 dakika zumba yaptım. :KK76::KK76:

Back
X