- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
Yok ter basmıyor direk donuyorum çay falan icinde biraz duruyorGeçmiş olsun canım benim soğuk sıcak ter basıyor galiba yaşadım çok kötü gerçekte n bir serum al bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ter basmıyor direk donuyorum çay falan icinde biraz duruyorGeçmiş olsun canım benim soğuk sıcak ter basıyor galiba yaşadım çok kötü gerçekte n bir serum al bence
Aman boşver zaten zayıfsın iyileşince düşünürsün ben de sahur niyetine biraz çizi yiyorum yarın da kandil yarın da tutayım oruç diye istiyorumSuan hepsi var bende yemek yiyemiyorum
Üşümek daha çok ama
Onların işi o canım.o duygunun ne demek olduğunu bilirim.gecicek bu günlerBugun carpti beni düşürdü ama yarin daha iyi kalkarim abla. Kendine soylemekten korktugun şeyleri başkasının sana soylemesi agir geliyor sadece
bende de geçen gün ürperme oldu ama gün içinde 3-4 kere ölçtüm 36.6 çıktı hep. normal yani. ama bence sen covid sin canım. bu belirtilerin hepsi covid in belirtileri.Suan hepsi var bende yemek yiyemiyorum
Üşümek daha çok ama
Geçmiş olsun canımLimonlu tavuk suyu çorbası yaptım zorla incili ye iniliye .
yarım kase icemedim içim almadı çubuk kraker yedim![]()
Allah hayirli ömür versin onlara kolay büyüyen var mı ben bu harala gürele hayata alıştım sanırım hiç sükunet yok sessizlik olunca kafamın içinden sesler geliyor bi afalliyorum değişik oluyor gece uyanınca bazen seviniyorum acaba yalnız başına biraz otursam mi diyorumValla bana az önce bir sağdan soldan geldiler.bizim kız beni öldürecek.anne olmak ne zor iş rabbim evlatlarimizla sınamasın ama bazen kaçıp gitmek istiyorum.sakin müge anlı ya çıkmayın![]()
Ne güzel Allah nasip etsin inşaallah tutarsın canım Rabb'im nasip etsinAman boşver zaten zayıfsın iyileşince düşünürsün ben de sahur niyetine biraz çizi yiyorum yarın da kandil yarın da tutayım oruç diye istiyorum
İki yıl öncede böyle oldum ilk çıktığında kovit kızim bir yaşında idi evde Pharmaton var ama iki ay önce alındı ağzı açık içsem birşey olur mu ?bende de geçen gün ürperme oldu ama gün içinde 3-4 kere ölçtüm 36.6 çıktı hep. normal yani. ama bence sen covid sin canım. bu belirtilerin hepsi covid in belirtileri.
C vitamini, D vitamini ve çinko al
AMiN canımAllah hayirli ömür versin onlara kolay büyüyen var mı ben bu harala gürele hayata alıştım sanırım hiç sükunet yok sessizlik olunca kafamın içinden sesler geliyor bi afalliyorum değişik oluyor gece uyanınca bazen seviniyorum acaba yalnız başına biraz otursam mi diyorum![]()
Canim sen kaç la başladın zayıflamaya ve kaç haftada verdinAllah hayirli ömür versin onlara kolay büyüyen var mı ben bu harala gürele hayata alıştım sanırım hiç sükunet yok sessizlik olunca kafamın içinden sesler geliyor bi afalliyorum değişik oluyor gece uyanınca bazen seviniyorum acaba yalnız başına biraz otursam mi diyorum![]()
multivitamin o. neden ağzı açık? kapağı mı yok? sorun olmaz zannetmiyorum.Ne güzel Allah nasip etsin inşaallah tutarsın canım Rabb'im nasip etsin
İki yıl öncede böyle oldum ilk çıktığında kovit kızim bir yaşında idi evde Pharmaton var ama iki ay önce alındı ağzı açık içsem birşey olur mu ?
Yok canım kapalı ağzı iki üç ay önce aldım icemedim bıraktım ondan diyorum tekrar içsem içinde hepsi var onun .multivitamin o. neden ağzı açık? kapağı mı yok? sorun olmaz zannetmiyorum.
Canım 66.0 kg da başladım 3 haftada 59 buçuk oldum 6 buçuk kilo verdim. Hızlı verdim emziriyorum ya etkiliyorCanim sen kaç la başladın zayıflamaya ve kaç haftada verdin![]()
Bol su iç acayip kilo verdiriyor emzirirkenCanım 66.0 kg da başladım 3 haftada 59 buçuk oldum 6 buçuk kilo verdim. Hızlı verdim emziriyorum ya etkiliyor
Evet içeyim hem böbreklerim vücudum susuz kalmasın hem de süt olsun bari yarına iceyim de.Bol su iç acayip kilo verdiriyor emzirirken![]()
AMiN canımkaç yaşında evlatların.bazen sessizlik iyi oluyor
![]()
Son 50 dk kaldı eppek ciğimEki Görüntüle 2999833Cordelia cadiyi uyutabilirsem tamamlayacagim insallah ev isinden adima vakit kalmadi bugun
![]()