• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yok canım kapalı ağzı iki üç ay önce aldım icemedim bıraktım ondan diyorum tekrar içsem içinde hepsi var onun .
Bisey olmaz nolcak ben de biyotin kullanıyorum 100 lü şişe açtım artık 3 buçuk ay sürecek bitmesi 2 ayda bozulmaz ki 1 sene de bile bozulmaz son tarihi nedir ona göre kullanırsın

11 yaşında 8 yaşında ve 15 aylık 3 oğlan feci gürültülü ve hareketli bi ev
Komsumun var 3 erkek 13 , 7, 3 yas hic kavgalari bitmiyor valla . Benim cinsiyetleri ayri oldugu halde erkek olan kizi kendine uyduruyor . Bu erkekler dur durak bilmiyor 3unu ayni evde dusunemedim:D

sleam kızlar. hastane islemlerim oldu bakamadım. pko olduğumu öğrendim
bir de hiç gözlük kullanmamisken sol gözüm 3 astigmat ve 1.25 hipermetrop çıktı gözlük kullanma zorunluluğu geldi
sizler nasılsınız
Gecmis olsun canim :KK68:
Valla öyle oldu cnm😔
Sen nasilsin, ne var ne yok
Cocuklar nasil
Ayni abla yuvarlaniyorum kelimenin tam.manasiyla :D
Cocuklar hasta olunca yuvaya gitmediler, gelinde işe gidince cocuklar bendeydi cnm

Tahin ekmek baya arti yapmış 😬2 günde biraz gider belki
Hizli gelen hizli gider derdim eskiden ama bu ara bende hizli gelip yapisip kaliyor
Dün flörtleştiğim bitterli goftere demin bastım nikahı :olamaz:
:D ayy cok guldum buna
Gec uyudum geç kalktım karmakarışık bir gün. Başım ağrıyor ama migren ilacimi geceden içtim hafif gibi... inşallah böyle kalır :dua: sabah saatlerinde genelde çok yazdığım için haliyle merak ettiniz. Kusura bakmayin bitanem
Gecmis olsun abla . Bende ramazanda en cok midemden cekiyorum :( Allah kabul etsin

Komsumun var 3 erkek 13 , 7, 3 yas hic kavgalari bitmiyor valla . Benim cinsiyetleri ayri oldugu halde erkek olan kizi kendine uyduruyor . Bu erkekler dur durak bilmiyor 3unu ayni evde dusunemedim:KK70:
Şimdi Bir de tatil donemi ki tam coşmalık okul zamani farkli saatlerde gittikleri için ayrı düşüyorlar akşamdan akşama buluşuyorlar komşularımın da torunları çocukları var birbirimizin sesinden rahatsız olmuyoruz

Şimdi Bir de tatil donemi ki tam coşmalık okul zamani farkli saatlerde gittikleri için ayrı düşüyorlar akşamdan akşama buluşuyorlar komşularımın da torunları çocukları var birbirimizin sesinden rahatsız olmuyoruz
Bizim komsu yatmiyor kiz gece 2 de bi bagris kavga gurultu . Devreye anne baba filan giriyor baya orjinal onlarin ev. Cocuklarin konusmaya basladiginda ilk soyledigi sey kufur :( . Ben okul acilsin diye bakiyorum dur durak yok ki hergun babasi gelince disari cikariyor , bogusuyorlar filan ama masallah enerjilerine . Ben yaslanmisim kafa kaldirmiyor :D

Bizim komsu yatmiyor kiz gece 2 de bi bagris kavga gurultu . Devreye anne baba filan giriyor baya orjinal onlarin ev. Cocuklarin konusmaya basladiginda ilk soyledigi sey kufur :KK43: . Ben okul acilsin diye bakiyorum dur durak yok ki hergun babasi gelince disari cikariyor , bogusuyorlar filan ama masallah enerjilerine . Ben yaslanmisim kafa kaldirmiyor :KK70:
Of kötüymüş bizim öyle durumlar yok herşey kontrol altında yatma saati vs gibi şükür çocuklarım çok akıllı maşallah argo bile kullanmazlar sadece çok yoğun çocukluk enerjisi var atmaları gerekiyor hep hareket halindeler ve sürekli sorular sorular sorular
Yoksa tatil boyu ders test kitap okuma saatlerini de hiç aksatmadılar öyle küfür vs sozkonusu değil canlarım şimdi uyudular

Eklentiler

• Screenshot_20220202-234111_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220202-234111_Samsung Health.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 16
2 Şubat Menüm
09.00: 1 bardak pekmezli sıcak su

11.30: 2 haşlanmış yumurta
1 tk gül reçeli
1 tk kaymak
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
10 zeytin

15.00: 1 fincan kahve
1 dilim kek

16.00: Küçük dilim pizza

18.00: 6 yk mercimekli bulgur pilavı
3 yk firinda sebzeli tavuk
1 kase soğan salatası
1 kase şehriyeli kemik çorbası
2 lt su
IMG_20220202_232051.webp
10 dk eliptik (70puan)
Cordelia Cordelia
60kiloyum 60kiloyum

3 şubat
Sabah 7.45 2 bardak limonlu su
9.kahve
10.30 kırmızı biber ve kasar peynirli yumurta
12.4 kaşık bulgur pilavı
19.2 kaşık pirinç pilavı 4 5 kaşık
tavuk sote salata
2lt şu
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canım. Ben de yarın kırmızı biberli yumurta yapayım alabilirsem. Canim istedi🤤

Of kötüymüş bizim öyle durumlar yok herşey kontrol altında yatma saati vs gibi şükür çocuklarım çok akıllı maşallah argo bile kullanmazlar sadece çok yoğun çocukluk enerjisi var atmaları gerekiyor hep hareket halindeler ve sürekli sorular sorular sorular
Yoksa tatil boyu ders test kitap okuma saatlerini de hiç aksatmadılar öyle küfür vs sozkonusu değil canlarım şimdi uyudular
Masallah canim . Yok canim sizde de varrdir demiyorum sadece ben bir erkek cocugun enerjisine yetemiyorum senin uc masallahin var demek istedim. Komsum sahsina munasir kndisi kufurlu konusuyor ki ne gorurse onu yapar cocuk sonucta . Taklitle ogreniyorlar .

Back
X