• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar sabah sağlık ocağına gittim sonuçlar yüksek rapor veremiyor kolestrol ldl trgliserid fırlamış gene.
Randevu buldu bana şehir hastanesine gititm biraz önce geldim raporu yazdı yarın eczaneden gidip alacağım durumlar bende böyle.
Geçmiş olsun abla 💋

Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok kötü hissediyorum. Elim kolun kalkmıyor resmen. Kasıklarımda bir ağrı varki.. Bu ay hava değişiminden midir nedir erken regl oldum. Aslında şu aralar ilk günlerim olacaktı ondan mıdır acaba? Sabah sporu yapamadım. İşe bile gidemedim bugün.
Geçmiş olsun canım
Günaydınlar sabah sağlık ocağına gittim sonuçlar yüksek rapor veremiyor kolestrol ldl trgliserid fırlamış gene.
Randevu buldu bana şehir hastanesine gititm biraz önce geldim raporu yazdı yarın eczaneden gidip alacağım durumlar bende böyle.
Geçmiş olsun canım

Benimki de ben ölürsem al diyor. Seninki yine iyiymis :KK60:
Daha fenası ı ben varım ya diyor gel beni sev babında :KK53:
O yüzden ilaç kullanımına sıcak bakmıyorum canım. Ben hiç kullanmadım. :KK60:
Hocam ilaç olmayınca düşmüyor bende illa kullanacam bunu.
2 gündür wc yok ama sabah tartildim güzel bir eksi gördüm umarım yarın da görürüm 💃💃
Bizim doktoradasordum şişkinlik ağrı yoksasıkıntı yok dedi.
Geçmiş olsun abla 💋
Çok sağol zeynepcim
Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım
Çok sağol canım
Çok sağol teşekkürler
Kahvaltı edip çayımı bile içmeden türktelekoma gittim, olmayan internetime para alıyolar yaa, çıldırıyorum. Neyse birazdan dünkü menümü yazacağım, çocukları derse oturtayım geliyorum🥰
Nasıl yaaaa ev interetim yoksa olmayan
2 ocak değildir o canikom
Aynen şubat yazacaktım dalmışım

Dünkü menüm
10:00 fitre kahve
12:00
Yarım ekmek peynirli tost
2 yumurta
Çay
Ara: portakal
Akşam
1 tabak bezelye yemegi
5 piliç acılı kebap
Pancar salatasi
Yogurt
Su2 lt
Bitki çayları
Zipzip- Zipzip- @Cordelia 60kiloyum 60kiloyum
Adım
kuzum sabah ki yarım ekmek tost çok fazla olmuş. iki dilim arasına yapsaydın.

Bugün yumurta istemedm hergün yiyorum ya ondan,domates salatalık filanda almıyorum hiç zaten tatlarıda yok domates bildiğin kelek gibi şu anda renk bile yok.
Yumurtadan hiç bıkmam hamikeyken 3 tane yerdim çok yiyordum şimdi kızım sevmiyor bikmiş hamileyken yemekten 😂😂😂😂🤣

Ben de öyle düşündüm 5000 bile adım atsa verdiği kilo onu kapatır değil mi daha kar yağmazsa bundan böyle yürürüz
Kesinlikle canim verilen kilo daha onemli
Asil amacimiz hareketi attırmak
Selam. Ben bugun tartilmayi unuttum. Hastanedeyim hâla 😔 napcaz şimdi
Selam canim cocuklari mi goturdun hastaneye gecmis olsun

Back
X