• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar merhaba nasılsınız? Buralarda hiç aktif olamadım kusura bakmayın. Soran sormayan herkesten Allah razı olsun :KK28: Henüz daha negatife dönemesem de zor günleri atlattık. Şuan için tat ve koku kaybım var onun geçmesini bekliyorum. Siz neler yaptınız ben buralarada yokken?

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarından itibaren masterfite katılmak istiyorum.Yarın sabah fotograflı kilo bildirimi yaparım. Çok az olmak kaydıyla birazcık artım var. :KK17:
Geçmiş olsun canım hoşgeldin

Alt yapı gelmeyecek, bu arada dondurma işlemi de paralı 🤦‍♀️
tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir.

Canım böyle yazıyor internette falan ama ne kadar doğru bilmiyorum. Çok büyük haksızlık çok büyük

24 aydı, ama fatura ediyorlar. Bir de cayma değil ki internet gelmiyo bana. Yaa yoruldum valla , faturam da yok ki eski adrese gidiyo büyük ihtimal. Otomatik çekiliyo.
tamam canım fatura ediyorlar. Sen şuan bağlatamıyorsunda ama kapatmak istediğinde de cayma bedeli ödeyeceksin demiyorlar mı? Şuan kapatmadığın için onlar fatura ederler. Sen kapatınca sana cayma bedeli yansıtacaklar sende tüketici hakem heyetine dilekçe yazıp bu bedeli ödemeyeceksin. bırak onlar uğraşsın tek kuruş alamazlar senden.

tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin tüketiciye yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkansız olması durumunda, tüketici birinci fıkrada belirtilen tutarları veya herhangi bir bedeli ödemeksizin taahhütlü aboneliğini feshedebilir.

Canım böyle yazıyor internette falan ama ne kadar doğru bilmiyorum. Çok büyük haksızlık çok büyük
Bir bedel ödemesine gerek yok canım. Böyle diyip insanları korkutuyorlar. Bunun emsal kararları var. İsterse 5000 cayma bedeli ödeyeceksin desin. Tek kuruş almaya hakları yok kanuni olarak. alamazlarda.

Kızlar merhaba nasılsınız? Buralarda hiç aktif olamadım kusura bakmayın. Soran sormayan herkesten Allah razı olsun :KK28: Henüz daha negatife dönemesem de zor günleri atlattık. Şuan için tat ve koku kaybım var onun geçmesini bekliyorum. Siz neler yaptınız ben buralarada yokken?

Zipzip- Zipzip- kaptanım yarından itibaren masterfite katılmak istiyorum.Yarın sabah fotograflı kilo bildirimi yaparım. Çok az olmak kaydıyla birazcık artım var. :KK17:
Gecmis olsun canim hosgeldin yeniden 🥰🥰
02.02.2022 dün
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan

Kahvaltı 10.30
1 h yumurta
1 d beyaz peynir
5 zeytin
Domates salatalık maydanoz
1 d tam buğday

Öğle 14.30
1 kase tavuklu şehriye
4 kaşık yoğurt kinoa tavuk karışımı
1 yerli muz
2 ince kare bitter

Akşam 19.30
1 kase tavuklu şehriye
1 kase zeytinyağlı kabak

23.00
10 tane antep fıstığı

2,5 lt su

Adım 4221👇
Afiyet olsun ablacim ❤

Aynen aradadeğiştirmek lazım

Daha öncede yaptı böyle alrm bunlar varya :KK70:

Geçmiş olsun çocuklarmı hasta yoksa .
Abla bir aydir burun akintisi oksuruk gecmedi. Surekli kasiniyolar kizariyorlar. O yuzden getirdik tahlil yaptırdım

HoŞgeldin dayday 😍

Back
X