• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Artilar verilmis eksiye gecilmis tebrik ediyorum canim 🤩🤩
O artılar hiç olmasaydı keşke. Baktım haftasonu boğazı durduramıyorum, dün akşam kendime 1 kazan karnabahar kısırı yaptım. Nefesim kesilene kadar onu yiyeceğim bugün🤣

Yaa cok guzel ilerliyorsun masallah🧿🧿🧿
Tebrik ediyorum canim 🤩🤩
Çok teşekkür ederim kaptanım 🥰❤️ öncelikle senin hakkın büyük listeleri hazırlaman , mutlaka menülerimize göz atman çok kıymetli 🥰❤️ bu takımın başında bulunman sayesinde birçok insana motive kaynağı oluyorsun 😘bunlar sana 🎉💝💐🍰☕

Çok teşekkür ederim kaptanım 🥰❤️ öncelikle senin hakkın büyük listeleri hazırlaman , mutlaka menülerimize göz atman çok kıymetli 🥰❤️ bu takımın başında bulunman sayesinde birçok insana motive kaynağı oluyorsun 😘bunlar sana 🎉💝💐🍰☕
Listelerde bana yardim eden Cordelia Cordelia yi unutmayalim canim en cok emegi o veriyor ❤❤❤
Tesekkur ederim 🥰🥰🥰

Yok Elhanım ben azimli değilim bu hafta her menümü hazırlarken aklımda sen vardın. Kendi kendime kalsam ben salar giderim. İyi ki varsın :)
Yüreğinde olmak ne güzel. Bana alınmıyor kırılmıyorsun sen de benim için özelsin ve çok değerlisin. Kilo verme sürecinde hep yanında olmak isterim o zaman. :KK60:

günaydın kızlar tartıldım geç kaldığım için foto çekemedim ama şöyle bir şey var sanırım tartının pili bitmiş 56.50 gösteriyordu, sanırım 1 kilo kadar az tartıyor. Tartı pilini değiştirmeden doğru olduğunu söylemek zor :KK43:
Tartilari değiştirek mi :deli:

Back
X