• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Biraz rahat bırak bence de:KK51:biraz bişeyler at ağzına arada. Yemekte de sporda da hep aynı rutin alışkanlık yapar. Yediklerini de sporunu da değiştir her hafta. Bi de şunu unutma aşkitom, sürdürülebilir bir düzen oturtmalıyız. Yoksa hepsini geri alıyoruz:KK74:
Saldım ipini gittim. :KK71:
Bu hafta dediğin gibi yapmaya çalışacağım aşkilopum :super:

60kiloyum 60kiloyum kaderimize aynı takımda olmak yok. Mavi kaptan olarak seni seçiyorum en çok kilo veren ikinci kişi sensin💙
💕💕💕 ikimiz için de iyi olsun 🙏
🙏🙏🙏
Eksi olmam lazim canim. En kisa surede su 70i geride birakmam lazim. Cok asiri uzuldum anlatamam.
üzülme canım ama sen de insülin direnci var bunu da unutma. karbonhidrat dengeni bozuyor.
önceki hafta mıydı ne güzel menülerin vardı. ona devam et. bu hafta toparlarsın.

Biraz rahat bırak bence de:KK51:biraz bişeyler at ağzına arada. Yemekte de sporda da hep aynı rutin alışkanlık yapar. Yediklerini de sporunu da değiştir her hafta. Bi de şunu unutma aşkitom, sürdürülebilir bir düzen oturtmalıyız. Yoksa hepsini geri alıyoruz:KK74:
Cok haklisin canim ya surdurulwbilur bir duzen oturtmamiz lazim. Yoksa 2 gun 1 haftalik diyetleri yapip yeyince fazlasiyla geliyor.

Ellerine sağlık kaptanım.:KK60:
Sen ve kordiş sayesinde arkadaşlarımız azimle şevkle eksileri gördü. Kazanan hepimiz olduk aslında. Haftaya bana da nasip olsun eksiler. Kaldığım yerden devam edeceğim. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Başarılarınız mutluluklariniz daim olsun. Tatlı kalbinizden öperim. 60kiloyum 60kiloyum bacım seninle tatlı rekabet çok güzel ve keyifliydi. Sağlıkla devam etmeni dilerim canım ❤️💙
saol canım benim :KK60:

Canım evde tamirat var, gerçi evin içi bitti, şimdi 1. Kata veranda yapılıyor, bahçe daha bitmedi.
Eşimin arkadaşları gelip çalışırsa hem yemek yapıyorum, hem merdivenler hem 1. kat berbat oluyor.
Yabancı gelip çalışınca sıkıntı yok.
Eşimin yakın arkadaşı da ev tamir ettiriyor, arada onlara da yemek yapıp gönderiyorum, onların mutfak kullanılmaz durumda, bazen de bizde yapıp bize çağırıyorum. O zaman hiç işim bitmiyor.
Bu aralar şehir dışından misafirimiz var, 2 gün bende kaldı, iflahim kesildi.
Yine gelir yada biz sık sık gideriz beraber vakit geçirmek için.
Şimdide şehir dışına çıkacağız misafiri gezdirmek için, akşam kaçta gelirim bilmem.
Acil işimi bitirmem lazım.
Ve acil kendime gelmem, kiloyu toparlamam lazım.
Ilk fırsatta dahil olacağım inşallah
Allah kolaylık versin kuzum. Sonbaharda aynı telaş bizde de vardı. Senin uğraşlar bayağı cokmuş. Allah kolaylık versin. Ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Heyecanla bekliyorum seni. :KK60:Keyifli gezmeler dilerim. Sağ salim gidin gelin.

💕💕💕 ikimiz için de iyi olsun 🙏

🙏🙏🙏

üzülme canım ama sen de insülin direnci var bunu da unutma. karbonhidrat dengeni bozuyor.
önceki hafta mıydı ne güzel menülerin vardı. ona devam et. bu hafta toparlarsın.
Haklisin canim cikartmam lazim yine karbonhidratlari az bile yesem sisiriyor benim. Bi gorsen pompayla sisirilmis gibiyjm.
Insulin direnci icin ilac kullaniyorum. Acaba igneye mi geceem doye dusundum. Doktorum cok fazla kilon yok ignenin yan etkileri cok dedi. Ama igne kullananlar cok rahat kilo veriyor. Acaba dusuk dozlu igneye mi gecsem ki?

Back
X