Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün kahvaltıya gelenler miDün gece çok az uyudum bugün erken yatayım derken kayınbiraderim ve eltim geldiçocuk da uyumadı o bahaneyle
![]()
Evet canımGeçen gün kahvaltıya gelenler mi![]()
Antalyadakiler lezzetli ama minik minikti inan ki kokusu bile var. S sulisim gelse de beni desteklese o da burada oturuyor mKışın yenilen salatalığın tadı yokki canım yavan olsun . burada yerli salatalık yetişiyor onu yesen kışın asla salatalık alıp yemessin ..o kadar tatsız tuzsuz ben parasından da değil ama kışın salatalık domates biber patlıcan kışın almam yazdan kuruturum biberi patlıcanı dometesi şişe yaparım birtek salataliga çare yok ama onuda yemiyorum kışın![]()
Yavrum pazarda dört lira ...Eşin çıkamıyormu canım çok fazla bu rakamlar 5 lira otmu olur yaf![]()
Ayaklarınızı mi usuttunuz acaba canimDünden beri bebekle biz oyleyiz neden oldu onuda anlamadım![]()
Ben çok uyuyorum da noluyor yine yetmiyor uykuDün gece çok az uyudum bugün erken yatayım derken kayınbiraderim ve eltim geldiçocuk da uyumadı o bahaneyle
![]()
Hamileliğin ilk haftalari benim de öyleydi hatta ondan şüphelenip test yaptırmıştım. Korunuyordum benBen çok uyuyorum da noluyor yine yetmiyor uyku
İyi yapmışsın bende yarın ayaklanacagim inşallah el mahkûmVallahi ben de son günlerde az spor yapıyorum, bari biraz biraz haraketleneyim dedim. Ama çabuk yoruldum![]()
hangi topicDevam ediyorum canim. Senin topige gelemedim bu aralar, orda okumalar bitsin namazlari yazariz![]()
Bende çok girmiyorum canım.Devam ediyorum canim. Senin topige gelemedim bu aralar, orda okumalar bitsin namazlari yazariz![]()
Namaz topigi canım benim sayfanda Kur'an akuyoruz Namaz bildirimi yapıyoruz birbirimizehangi topic![]()
Bizim burada 1.5 lira harbi uçmuş oralarYavrum pazarda dört lira ...![]()
Tam da burara değinecektim benim küçük bebekler hep bişey istiyor onlar ne istese bende ağzıma atiyor um nasıl olck şimdimaviş takımımartık akşam yemeğinden sonra ağzımıza fermuar çekelim
@pastel34
@dolunaydagel
@sara_28
@sengulll
Lavinia_98
@KarlarKralicesi
ugurbocuuu
@EppekArasi
@oya17
menülerimizi planlayalım. adımlarımızı tamamlamaya dikkat edelim. size güveniyorum
ben hala hastayım. odamdayım o yüzden adımlarım eksik olabilir ama siz spora devam edin. spor çok etkili kilo vermede unutmayın![]()
fesang ve kırmızı takımı yenelim
da
![]()
Bu ne oluyor yaniİyi Akşamlar![]()
Rakipler belirlendi. Mümkün olduğunca rakip takımdan ve yakın kilolar yapmaya çalıştım. Herkese başarılar Dilerim.
Rakibini yenen takımına bu hafta galibiyeti getirir.![]()
![]()
En az yiyen kazansın.![]()
![]()
Not. Aynı çiçek ismi taşıyanlar rakiptir. Kilo veya başka bir hata varsa danışmaya müracat etmeniz rica olunur.
Rakipler MasterFit Yarışması 19 Etap 04.02.2022 Cuma Açelya @gezegenfeza Yeşil 76,70Açelya @Busra 17 Yeşil 68,70Fesleğen @Emma3 Yeşil 56,00Fesleğen @MaYa_MiLa Yeşil 56,50gelincik @Nefesimmmsin Kırmızı 65,00gelincik @EppekArasi Mavi 74,25Gül Elhan
Kırmızı 65,80Gül @pastel34 Mavi 65,60Sardunya @KarlarKralicesi Mavi 66,20Sardunya @Cordelia Kırmızı 68,10karanfil @DombiliKus Kırmızı 85,30karanfil @60kiloyum Mavi Kaptan 82,30lale Kahve __Kokusu
Kırmızı 55,80Lale Lavinia_98
Mavi 63,35menekşe @UcurtmaAvcisii Kırmızı 86,10menekşe @dolunaydagel Mavi 81,00Nergis @Aomine Daiki Kırmızı 60,90Nergis @HanimKelesimiGetir Yeşil 60,30orkide @DeryaOnDiet Kırmızı 74,05orkide @sengulll Mavi 76,20Papatya @Kinoalihatun Kırmızı 77,55Papatya @limonlutarcinlikek Yeşil 62,00Sümbül @sara_28 Mavi 101,80Sümbül @Mefkurem Yeşil 109,50Zambak fesang
Kırmızı Kaptan 60,00Zambak ugurbocuuu
Mavi 59,70
Ay tabiki yaparım ama ben revoflex spor aleti aldım iki gündür yapıyorum çok güzelİyi Akşamlar![]()
Rakipler belirlendi. Mümkün olduğunca rakip takımdan ve yakın kilolar yapmaya çalıştım. Herkese başarılar Dilerim.
Rakibini yenen takımına bu hafta galibiyeti getirir.![]()
![]()
En az yiyen kazansın.![]()
![]()
Not. Aynı çiçek ismi taşıyanlar rakiptir. Kilo veya başka bir hata varsa danışmaya müracat etmeniz rica olunur.
Rakipler MasterFit Yarışması 19 Etap 04.02.2022 Cuma Açelya @gezegenfeza Yeşil 76,70Açelya @Busra 17 Yeşil 68,70Fesleğen @Emma3 Yeşil 56,00Fesleğen @MaYa_MiLa Yeşil 56,50gelincik @Nefesimmmsin Kırmızı 65,00gelincik @EppekArasi Mavi 74,25Gül Elhan
Kırmızı 65,80Gül @pastel34 Mavi 65,60Sardunya @KarlarKralicesi Mavi 66,20Sardunya @Cordelia Kırmızı 68,10karanfil @DombiliKus Kırmızı 85,30karanfil @60kiloyum Mavi Kaptan 82,30lale Kahve __Kokusu
Kırmızı 55,80Lale Lavinia_98
Mavi 63,35menekşe @UcurtmaAvcisii Kırmızı 86,10menekşe @dolunaydagel Mavi 81,00Nergis @Aomine Daiki Kırmızı 60,90Nergis @HanimKelesimiGetir Yeşil 60,30orkide @DeryaOnDiet Kırmızı 74,05orkide @sengulll Mavi 76,20Papatya @Kinoalihatun Kırmızı 77,55Papatya @limonlutarcinlikek Yeşil 62,00Sümbül @sara_28 Mavi 101,80Sümbül @Mefkurem Yeşil 109,50Zambak fesang
Kırmızı Kaptan 60,00Zambak ugurbocuuu
Mavi 59,70