Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun bitanem, vallahi rahat ediyorum sen dolu yiyince. Çok aç bıraktın kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun bitanem, vallahi rahat ediyorum sen dolu yiyince. Çok aç bıraktın kendini
Beraber yapacağız ne güzelTabi hayatım yemeğin bi kısmı hazır oluyo, son yapılacaklar kalıyo sadece. Ama ben arada ders çalıştığım için onlarla, zaman yetmiyoşimdi boşa çıktım spor yapıcam
nerde Kordişin sporu bakayım
![]()
Bende sizinle yuruyeyim 11.000 adimda kaldımBeraber yapacağız ne güzel![]()
Maşallah bitanemBende sizinle yuruyeyim 11.000 adimda kaldım
Teşekkür ederim ElifimAfiyet olsun ablacim ❤
Hosgeldin canim ❤
Hosbuldum ❤❤
Bende bir kac kez bakip ciktim yaa yemek cay derken vakit bulamadım
Afiyet olsun canim ❤
Tamam canim![]()
saol canım. evet daha iyiyim çok şükür. halsizlik var. bir de odada sıkıldım artıkAfiyet olsun kaptanim
Nasil oldun daha iyisindir insallah
Pizza seviyorsun yulaf unu veya yulaf ezmesiyle pizza yapabilirsin. Yanına ayran/ kefir mükemmel gider.Yarın bizde el açma börek yapilacak öğlen. Ben yemeyeceğim tabi ki ama onun yerine kendime hem lezzetli hem diyete uygun ne yapsam acaba??Sabah kahvaltıda menemen yiyeceğim
halsizlik var canım.Nasıl oldun canım?
ugurbocuuu
Bu video senin için.
Bu arada koça dikkat o ben oluyorum
Kızlar burçlarınizi merak ediyorum![]()
Kac gunun kaldi canimsaol canım. evet daha iyiyim çok şükür. halsizlik var. bir de odada sıkıldım artık![]()
1Kac gunun kaldi canim
Vadideki Zambak veya Kamelyalı Kadın çok güzel gider tek başına. Muhteşem ötesi bir aşk var her iki romanda da. Bir de Farid Farjad' dan kemansaol canım. evet daha iyiyim çok şükür. halsizlik var. bir de odada sıkıldım artık![]()
ugurbocuuu
Bu video senin için.
Bu arada koça dikkat o ben oluyorum
Kızlar burçlarınizi merak ediyorum![]()
Aslandaki ozguvene hayran kaldım. İkizlerdeki kararsızlık tam migi
Vah duygusalimYengec :))
Ay çok komiksin
Bitmis canim yarından sonra cikarsin odadan
tek güzel yan iştah gitti. umarım gittiği yerde kalırBitmis canim yarından sonra cikarsin odadan
Ama insallah halsizlgiin gecer bir an önce