Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kız sidoş doveyim mi şimdi:sopa:
Neredesin bakiyim :KK20:sinyalleri iyi gondermişim :KK68:
Döv ablam döv :olamaz: kayboldum anca buldum buranın yolunu. Ama kavuştuk uzunca bir süre buralarda olacağım. Zipzip- Zipzip- kaptanım uygun görürse tabi 💗
Hoşgeldin canım. Çok özledik senin Nasılsın beybim. ♥️🌹♥️🌹
Filiz Elif_eylul oldu buraya gelmez. Sen onu bul diye yazdım nickini.
İyiyim canım elhamdülillah. Sizler nasılsınız. Ben de çok özledim inan. Eva yapıyor musun hala. Onu da çok özledim. İple çekiyorum kavuşacağım günü 😅😅

Döv ablam döv :olamaz: kayboldum anca buldum buranın yolunu. Ama kavuştuk uzunca bir süre buralarda olacağım. Zipzip- Zipzip- kaptanım uygun görürse tabi 💗

İyiyim canım elhamdülillah. Sizler nasılsınız. Ben de çok özledim inan. Eva yapıyor musun hala. Onu da çok özledim. İple çekiyorum kavuşacağım günü 😅😅
Ben iyiyim. Korona süreci yaşadım. Kilo aldım. Cuma diyete başladım . Eva Yapıyorum canım. Ben Mirayım. Yapmasam olmaz. 🤭

Tabi ki canim ne zaman başlamak istersen baslayabilirsin🤗🤗
Sen burda hic yarismadin degil mi

Sağol cnm 😍
Menuleri oturtmaya calisiyorum

Dizim ayni cnm bi degisiklik yok
Ayın 15 inde randevum var

1 aydir belim tutulmustu bikac gündür biraz daha iyi, ona cok sevindim 😁
Bjr gün dizimde geçerse kurban adadim 😔
Allah şifa versin canım. menülerini oturt devamı geliyor zaten. ama mideyi küçültmek ve glisemik indeksi düşük beslenmek. daha önce başardın, ben yeniden başaracağına inanıyorum.

Tabi ki canim ne zaman başlamak istersen baslayabilirsin🤗🤗
Sen burda hic yarismadin degil mi
Yok canım burada yarışmadım. Ama ilk sayfayı okudum. Çok eğlenceli bir yer belli ki. Baya masterfit 😅😍 bu cuma geliyorum kilo bildirimimle geliyorum inşallah. Oruçlarım var bitsin başlıyorum 😍

Sabah kahvaltıya misafirim vardı. Kerevizleri kesip fırınladim patates kızartması hissi olsun diye. Denemeyin bir halta benzemedi nimete laf etmek gibi olmasın. Elhan Elhan belki üstüne kıyma sosu ile güzel olur akşam öyle deneyeceğim
Canım sarimsakli yoğurt ile kereviz harika oluyor.

Yok canım burada yarışmadım. Ama ilk sayfayı okudum. Çok eğlenceli bir yer belli ki. Baya masterfit 😅😍 bu cuma geliyorum kilo bildirimimle geliyorum inşallah. Oruçlarım var bitsin başlıyorum 😍
Tamam canim bekliyoruz cuma gunu🤗🤗

Masterfit bize heyecan katti cuma yarışmasi bittikten sonra🤗🤗
Diger takimlardan devam eden kalmadi nerdeyse

Ben iyiyim. Korona süreci yaşadım. Kilo aldım. Cuma diyete başladım . Eva Yapıyorum canım. Ben Mirayım. Yapmasam olmaz. 🤭
Size de geçniş olsun. Oğlumla korona olduk biz. Eşimde belirti yok. 3 doz aşı olunca karartinaya girmiyormuş. Ben kilo verdim. İştahım kesildi. Dinlemedik de. Oğlan da hasta olunca geceleri uyandı mızladı . İyileşti koşturmaca başladı. Dün gece de uyumadı ağlado. Gece korkuttular sanırom.

Size de geçniş olsun. Oğlumla korona olduk biz. Eşimde belirti yok. 3 doz aşı olunca karartinaya girmiyormuş. Ben kilo verdim. İştahım kesildi. Dinlemedik de. Oğlan da hasta olunca geceleri uyandı mızladı . İyileşti koşturmaca başladı. Dün gece de uyumadı ağlado. Gece korkuttular sanırom.
Allah şifa versin canım.

Canım kaptanlar eğer istiyorsa yapsın, belki bildikleri bir şey vardır O yüzden yapmıyorlardir. 🤷‍♀️
Ben yarismada degilim siz bilirsiniz ama bence oyuncu degistirmenin de ayri bi heyecani vardi 😁yoksa pazartesi tartisinin cok bi anlami kalmiyor

İsteğe bağlı olursa...kimse kirilmasin diye kaptanlar cekinebilir :))

Sabah kahvaltıya misafirim vardı. Kerevizleri kesip fırınladim patates kızartması hissi olsun diye. Denemeyin bir halta benzemedi nimete laf etmek gibi olmasın. Elhan Elhan belki üstüne kıyma sosu ile güzel olur akşam öyle deneyeceğim
Canim tadını mi begenmedin görüntüsünü mu? Akşam sarımsaklı yoğurt yap üzerine nane gezdir ziyan olmasın. Ben daha önce yaptım fena değildi.

Back
X