Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dünkü menün baya hafifmis cnm 😅bugün açığı kapatmam lazim :))

Diyetsyenin ekmeksiz 2 öğün mu verdi

Canimmmm 😍😍😍😍
Yok üç öğün verdi ama ekmeksiz dün dışarıdaydık eşimle gezdik dolaştık o yüzden iki öğün yedim ama inanki çok rahatladı midem

Bide sana bi kötü haber vereyim bu sabah tartıda dünden 1 kilo eksiydim 😂😂😂

Bizde buraya eylul ayinda geldik canim
Daha öncesinde cogumuz 6.takimdaydik
Bende 2018 e kadar bilmiyordum bir geldim bir daha birakamadim :)
İnşallah uzun yıllar burada keyifle hep beraber oluruz. İstediğim kiloya insem bile korumak için kalacağım 🥰🥰
Canim tadını mi begenmedin görüntüsünü mu? Akşam sarımsaklı yoğurt yap üzerine nane gezdir ziyan olmasın. Ben daha önce yaptım fena değildi.
Tadını canım. Kötü değil aslında ama keyif vermedi. Akşam lezzetlendireceğim🤤🤤

Döv ablam döv :olamaz: kayboldum anca buldum buranın yolunu. Ama kavuştuk uzunca bir süre buralarda olacağım. Zipzip- Zipzip- kaptanım uygun görürse tabi 💗

İyiyim canım elhamdülillah. Sizler nasılsınız. Ben de çok özledim inan. Eva yapıyor musun hala. Onu da çok özledim. İple çekiyorum kavuşacağım günü 😅😅
Tilkiler burada buluşuyor tatlım. :KK5:iyi yaptın gelmekle . Fazlalık varsa hallederiz. Kendime faydam yok gerçi:confused:

Screenshot_20220206-123015_Mi Fit.webp bu hafta böyle geçti

Tamam o zaman Mavi deyim
60kiloyum 60kiloyum adimladirimla destek olacağım kaptanim😍😍💙💙
tamam canım :KK60:
Sabah kahvaltıya misafirim vardı. Kerevizleri kesip fırınladim patates kızartması hissi olsun diye. Denemeyin bir halta benzemedi nimete laf etmek gibi olmasın. Elhan Elhan belki üstüne kıyma sosu ile güzel olur akşam öyle deneyeceğim
ben daha önce fırında kereviz yaptım. aslında güzel oluyor canım. ama tabi patatese göre daha aromalı bir tadı var.

Back
X