- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.842
- 898
- 35
Evden beraber çıkıyoruz o yüzden tartildigimda o evde oluyor şimdiye kadar yakalanmadim ama bu sefer biraz tırstım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evden beraber çıkıyoruz o yüzden tartildigimda o evde oluyor şimdiye kadar yakalanmadim ama bu sefer biraz tırstım![]()
Düzeliriz insallahTamamdır canım. Ya eşim evdeyken o kağıtla yakalanicam diye çok korkuyorum çünkü burayı bilmiyor. "Ne la bu fesang falan" diyebilir
Harikasinnnn
Oh misss temiz temiz otur kuzumm
Afiyet olsun maviş kaptanım
Süpersin canım. O sorun ne yazık ki bende de var ilaç aldım ona rağmen bir şey olmadı
Bizim banyo çok küçük orda tartilmak aklıma bile gelmedi. Koridorda dolabın üstünde duruyor tartı, tartılacağım zaman yere koyuyoruz işimiz bitince tekrar dolap üstü :)nerede tartılıyorsun ki canım? ben banyoda tartılıyorum.
tarih yaz madem sadece. bence yakalanmazsın. bu zamana kadar görmemiş. ona bakarsan foto çekerken de görür. niye foto çekiyorsun diyebilir.Bizim banyo çok küçük orda tartilmak aklıma bile gelmedi. Koridorda dolabın üstünde duruyor tartı, tartılacağım zaman yere koyuyoruz işimiz bitince tekrar dolap üstü :)
Onu uydururum arkadaşıma göndericem falan derim. Amaaaan gereksiz kastım :))) gideyim de kağıdı hazırlayayım hahahatarih yaz madem sadece. bence yakalanmazsın. bu zamana kadar görmemiş. ona bakarsan foto çekerken de görür. niye foto çekiyorsun diyebilir.
Afiyet olsun canım6 şubat menüm
Kahvaltı:11.00
2yk menemen
4zeytin
Kk beyaz peynir
1ck bal
1dilim ekmek
Ara: 1bardak portakal suyu
1avuç kabak çekirdeği
Akşam:16.30
2 köfte
1fırın patates
2kornişon turşu
1dilim ekmek
2bardak ayran
Su:2litre
Spor:10336 adım+kalça videosu
Eki Görüntüle 3001918
Zipzip-
Cordelia
fesang
Beth18
Sağol canımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım.6 subat pazar
10.30
1 kk peynir
4 5 zeytin
3 dilim ekmek
1 tk tahinli pekmez
2 dilim sucuk
15.00
1 tabak manti
1 dilim borek(gorumceme gittim baska yiyecek bir sey yoktu aksam yemeyecegim icin yedim)
Cay
Yatana kadar 2 l su
Filtre kahve
Kinoalihatun
Sana da afiyet olsun canim.baya az yemissin aksam aferinAfiyet olsun canım.![]()
Ne bileyim canım kimseyi çok fazla tanımıyorum ya o yüzden dedimYaparsin canim zorluğu yok ki![]()
Sen süpersin canımyaparsın kuzum. bak ben de iki haftadır hastayım zaten. doğru düzgün ilgilenemedim takımla.
Hiçte bile sende süpersinBenden daha kötü yapamazsın nasılsa![]()
Yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederim. Kuzum ben de herkesi tanımıyorum yeni gelenler var bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruzNe bileyim canım kimseyi çok fazla tanımıyorum ya o yüzden dedim
Sen süpersin canım
Hiçte bile sende süpersin
Yaaa çok tatlısın çok teşekkür ederim. Kuzum ben de herkesi tanımıyorum yeni gelenler var bir şekilde yuvarlanıp gidiyoruz![]()
Menün harika canımMenümü yazayım
Sabah saat 10.30
İki haşlanmış yumurta
İki kuru kayısı ve ceviz
Bir dilim peynir
Şekersiz çay
Öğle
Bir tane küçük portakal
Yarım dilim elma
Akşam
Bir avuç içi kadar haşlanmış hindi göğüs
Salata
Üç yemek kaşığı mercimek çorbası
Su 3.5 litre spor iki saat ev temizliği ve 8208 adım
Zipzip-
Cordelia
60kiloyum
Mefkurem
Eki Görüntüle 3001927
Teşekkür ederim canımMenün harika canım![]()