Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Screenshot_20220207-212109.webp

Eşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
canım geçen hafta verdiğin kilo sana göre çok fazla. birden hasta olursun. bak dışarıdan bile fark ediliyor demek ki. menülerini aşırı kısma. senin kilon zaten güzel.

canım geçen hafta verdiğin kilo sana göre çok fazla. birden hasta olursun. bak dışarıdan bile fark ediliyor demek ki. menülerini aşırı kısma. senin kilon zaten güzel.
Olabilir kuzum. Bugün okulda o kadar çok kişi dedi ki zayıflamışsın diye, 3 kilo bile farketmiş demek. İşte kaptanlık derdine insan kasıyor. Dün de canım biseylere sıkıldı pek uyuyamadım sonra annemle teyzemlerin haberleri falan biraz modum düştü

Şimdi eşim mutfakta bişeyler hazırlıyor ben salonda uzanıyorum yarın menümü sağlıklı ama biraz dolu hazırlayacağım.

Eşim eltim kayınbiraderim geldiler şimdi. Bembeyaz olmuşsun gözlerin garip garip bakiyor dediler. Kizdilar bana eşim şimdi çay koydu besleyecekmis beni korkuyorum
Hayatım çok sıkmayın kendinizi. Birden aşırı kilo vermek hasta eder. Bir de çalışıyosun, olmaz öyle😔
Iyi geceler kizlar ♥️💙💚💛
İyi geceler canım 🥰

Nice yaşlara sağlıklı huzurlu olun😘

Afiyet olsun öğlen gittiğin yere aksam aksam gittigin yere öğlen gitseydin keske😄

Canın sağolsun kaptanım.insallah güzel eksilerle geleceğiz cumaya😘

Probise dayanam o yüzden eve almıyorum.o kokusu beni benden alıyor.Afiyet olsun canım💕

2yaprak sarmayla durabildin ya masallah sana hakettin bu videoyu

Minik diye peşpeşe yedin değil mi küçük hobbyleri yeme gülüm😘

Afiyet olsun💕

Teşekkür ederim canım benim 🥰😘

cumaya eksi gelirsin bence. menülerin ve sporun gayet güzel kuzum 🥰🥰🥰

saol canım sen de çok güzel bir haftasonu geçirdin
t4529.gif

kabızlarla uğraşamam :KK70::KK70::KK70:

amin canım inşallah. sen geçen hafta çok kilo verdin. aslında bu sonuç normal. hafta sonu da çok kısıtlı yedin. cumaya eksi gelirsin. şu an bile kilon çok iyi bence
t45118.gif

yok canım kereviz yapmaz. senin vücut kasıyor.

canım doğum günün kutlu olsun
t19100.gif
t19103.gif
Teşekkür ediyorum canım benim 🥰💞😘

Back
X