• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eklentiler

• 941AD8FC-76D4-4FC7-BBDB-2A0C283BA046.webp
    941AD8FC-76D4-4FC7-BBDB-2A0C283BA046.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 28
Sana 1 500 puan olur. 🤪
Gönlü zengin kaptanım😍
Eva Aşırı tempolu

Herkese Merhaba :KK200: :KK200: :KK200:

Videoların biri 20 dk diğeri 30 dk. her iki videoda 1.500 puan. Geç duyuruyorum internet sorunları yüzünden. Zipzip- Zipzip- e rica etmiştim. Duyuru yapmıştı. eva 1.000 puan demiştim. Ama çok tempolu. O yüzden 1.500 puan. iki videoyu da yapan 3.000 puan alacaktır.

Lütfen rahatsızlığı olanlar hamile olanlar ben zaten fitim spora ihtiyacım yok diyenler bu mesajı dikkate almasın.

:KK36: :KK36: :KK36: :KK36:

İnternet sorunum devam ediyor. Maalesef. :KK35:

Wuhuuuu patron çıkdırdı😄

Dünün menüsü

Sabah

Yeşilin binbin türlüsünü yazıp bide bize kahverengi yazmış petrol Yeşiliyiz biz ortimle hem pahalandi da :KK70: Hallederiz Hallederiz
Hakkımızı emeğimizle alırız canım 😀 Ben sana da kendime de çok güveniyorum 🥰

Bende onemsemiyordum ama bana sıkıntı yapmaya başladı bu durum. O yüzden doktora gittim yarin hormon sonuçlarimida gosterip detayli konuşacagim inşallah
Tup bebek denemelerinde dolayi her an doktordaydim bu arada kist de takip altında kalıyordu bende de ağrı adet düzensizliği yada yoğun olma gibi bir etkisi olmadığı için ben pek rahatsızlık hissetmiyordum

Tup bebek denemelerinde dolayi her an doktordaydim bu arada kist de takip altında kalıyordu bende de ağrı adet düzensizliği yada yoğun olma gibi bir etkisi olmadığı için ben pek rahatsızlık hissetmiyordum
tüp bebek bedenimizi çok yoruyor :(
bende yaşadım

Günaydın hepinize :KK54::KK54:
Günaydın canim ♥️
Artin cok degil cumaya eksilerle gelirsin canim🥰
Zipzip- Zipzip- ben nasıl yaptım bu hatayı bilmiyorum ama okuldan gelince oturdum kahvaltı yaptim:kızgın: son lokmayı aşkla sokuştururken (simit günüydü bugün gözüm hicbirseu gormedi demek) AA dedim tartiii:KK47: Dünü mu söyleyim yarın mı tartiliyim
Dünü soyle canim 🤭

Back
X