• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Şiracim abla olarak kabul ettiğin için onur duydum çok teşekkür ederim. :KK14::KK14:
Boynumuz kıldan ince kurallar böyle.
@s i d e l y a kaptanım hakkını helal et. Bu hafta bol bol yağ yakmanızı diliyorum. :dua::KK200: aha da ata bindim gidiyorum. :ıslık::ıslık:
Hayırlı olsun canım😍
Teşekkür ederim bitanem 💙 pastelfitimle vedalasamadik :cry:hayirli olur inşallah. :dua:
Merak etme hep yakınındayım 😄
Yeni kaptanım güvenin için çok teşekkür ederim. :KK60:elimden geleni yapacağım inşallah. pastelfit pastelfit fitim ' i geçeyim de derin bir nefes alayım. :sus:
60' lara Ramazan'dan önce bir insem var ya süper olur. :KK68:
Sen beni geçecen belli oldu🙈

Kizlar kuzenimin esinin beynine bu sabah pihti atmis. Ordu'dan trabzona hastaneye goturduler. Suan trabzonda ameliyatta. Doktorlar yuzde 20 umit vermisler. Daha gencecik, biri ilk okulda biri 5 yasinda 2 cocuklari var. Nolur dua edin sizde, Allah esine cocuklarina bagislasin onu. Suan ameliyatta, kafam onda o yuzden bildirimi falanda unuttum bugun 😔
Çok geçmiş olsun,Rabbim cocuklarina bağışlasın🤲🤲

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Elif
YAŞINIZ: 28
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 80.400
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: muhasebe/insan kaynakları / yazar
ÇOCUK SAYISI:0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: insülin direnci / hashimato tiroidi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: insülin direnci / hashimato tiroidi
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:hayatımın kısıtlandığını hissetmek ve daha sağlıklı bir yaşam için
Hoşgeldiniz 💐

Tantuni yiyeceğim 🤩 ama tavuk mu et mi olsun karar veremedim. Etlisini severim de , et konusunda dışarıya güvenemiyorum 🤦🏻‍♀️ gözlemen neli olacak
Tavuk da çok güvenilir değil ne yazık ki😔 ama tantuni de çok güzel dayanilmiyor be🤭😂sanki tüm bu kiloları tantuni yiyerek almışım gibi oldu😂(pek çok şeye dayanamadım ocin🤭)

Olur canimda fırsatım olmadı
Az sonra icmeye baslarim
Ya misafir vardı falan, eve gelince iki bardak içebildim ya, bugün yetiştiremeyebilirim suyu. Çünkü WC olayından zor oluyor yatmaya yakın

21 Mart pazartesi
7.20 sirkeli su
9.00 filtre kahve
12.50 kahvaltı
15.00 ara öğün filtre kahve kuru üzüm
17.30 minik kare çikolata, birkaç tane glutensiz mısır ve pirinç patlağı 😢
19.50 akşam yemeği hazırlarken 2 nugget attım ağzıma öğünlerim fotoğraflarda ki gibi
3000 litreye yakın su içildi, maden suyu 2 şişe içildi
Cordelia Cordelia She-Raa She-Raa Z zipzip
Adım spor ilerleyen saatler de etiket yapacağım şimdi ztn dışarı çıktık oğlum ile taşıma için malzeme alicaz yürüyüş devam buradayız 😅

Eklentiler

• IMG-20220321-WA0036.webp
    IMG-20220321-WA0036.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20220321_124353.webp
    IMG_20220321_124353.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 41
Bizde kahvaltı tarzi birseyler olur bugun canim

Selam canim hosgeldin♥️

Afiyet olsun canim🥰

Kolay gelsin canim🥰

Girdigin tarayiciyi mi değiştirsen ablacim
Operadan giriyorum hic sorun yok

Sende iyi ki varsin canim
Kilo verdikten sonra en önemlisi korumak 🥰🥰

yediklerim fazlaysa etki etmiyor canim 🙈🙈

♥️♥️♥️
Sağol, geç oldu ama. Mesaj için sağol yani 💃💃

Selam kızlar benim küçük kızım rahatsızdı biraz o yüzden dün menümü yazamadım kusura bakmayın dengesiz oldu menü
Cuma menüm
Sabah10.00 1 dilim tb ekmek 1 sahanda yumurta peynir
15.30 4 mercimekli köfte yatım kase karlahana mezesi yoğurtlu yarım poğaça ayva tatlısı 1 çatal(ev görmesine gtmiştik akşamına kızımın kulağı ağrıdı kabız oldu onjnla uğraştık)
Akşam yok yemek iatemedim o yüzden
Su 2lt
Bugünki menüm
Sabah11.00 1.5 tb ekmek az peynir 2 yeşil zeytin domates salatalık yeşillik 1 omlet
Ara15.30 1 kupa bitkiçayı
AKşam19.00 1 kaşık pirinç pilavı patlıcan kebabı çok az 1 kase cacık
Su 2.5 lt
Zipzip- Zipzip- @B O Z A
Çok geçmiş olsun canım. Kulak ağrısı deyince orta kulak iltihabı geliyor aklıma hemen. 1 ay içinde 2 defa geçirdiğimiz için… inşallah iyidir şimdi.

İyi akşamlar kızlar. Bugün neredeyse hiç gelemedim buralara. Yetiştirmem gereken bir proje var, iş yerinde çok yoğunum bir kaç gün. Sonrasında da çocuğu al, alışveriş yap, yemek ekmek derken şimdi soluklanayım diye oturdum koltuğa.
Iyi aksamlar canim kolay gelsin 🥰
Sağol 👍 Ne diyecektim, hani aynı tartı ile tartilmamiz gerekiyor ya mantıken de öyle tabi. Ben iş çıkışı bir çılgınlık yapıp tartı aldım. (Uzun hikaye,😂 gizli tartılicam bizimkilerden, geçen bahsettim ya, çantama sakladım market çıkışı, sabah odamda kapıyı kitleyip gizli tartilmayi planlıyorum) Bu hafta benim kilom nasıl hesaplanmış olacak? İkincisi deneme süresi en az iki hafta sanırım.ben zaten denemede olduğumdan grup yüzdesine katılmıyorum sanırım.o yüzden bu hafta aynı şekilde mi kıyaslayarak yapayım bildirimi? Geçen cuma ile kıyaslayarak?
Yesil takim kaptanisin canim yuzden hesaplanir

Yarin sabah evden gitmeden kıyafetli tartıl canim
Is yerindende tartıl arada fark var mi bir bakarsın
Cumada ona gore hesap yaparız
Eskiden yarisma varken önemliydi ama su an cok önemli değil bence
Takimlar zamanını biliyor musun bilmiyorum ama orda tarti farkı yansitiyorduk

Sağol 👍 Ne diyecektim, hani aynı tartı ile tartilmamiz gerekiyor ya mantıken de öyle tabi. Ben iş çıkışı bir çılgınlık yapıp tartı aldım. (Uzun hikaye,😂 gizli tartılicam bizimkilerden, geçen bahsettim ya, çantama sakladım market çıkışı, sabah odamda kapıyı kitleyip gizli tartilmayi planlıyorum) Bu hafta benim kilom nasıl hesaplanmış olacak? İkincisi deneme süresi en az iki hafta sanırım.ben zaten denemede olduğumdan grup yüzdesine katılmıyorum sanırım.o yüzden bu hafta aynı şekilde mi kıyaslayarak yapayım bildirimi? Geçen cuma ile kıyaslayarak?
Hatun yeşil takıma kaptan oldu. Hala deneme süresi diyor. 🙈

Yediklerimi paylaşayım hemen,

Kahvaltı 11.00
2 dilim tam buğday ekmeği arasına 2 kk peynir, domates, salatalıkla sandviç (karbonhidrat almayacaktım ama çok rahatsız hissettim kendimi kabızlık nedeniyle)

Akşam 18.00
1 kase tavuk suyuna çorba (az şehriyeli),
1 kase yoğurt.
1 dilim dün paylaştığım fit kekten yedim.

Su:3 lt ye az kaldı. She-Raa She-Raa Zipzip- Zipzip- North River North River

Back
X